Αλέξια Έβερτ: “Ο σύζυγος μου υπέστη μόνιμη βλάβη από ιατρικό λάθος”

Αλέξια Έβερτ: “Ο σύζυγος μου υπέστη μόνιμη βλάβη από ιατρικό λάθος”

19 Απριλίου, 2019

“Μετά το χειρουργείο κατέστη άνθρωπος με ειδικές ανάγκες”
Η Αλέξια Έβερτ έσπασε την σιωπή της και μίλησε για το περιστατικό που στιγμάτισε την ζωή της και του άνδρα της. Όπως αποκάλυψε, ο σύζυγος της χρειάστηκε να αφαιρέσει μια κύστη από τον εγκέφαλο.
Η επέμβαση αντί να καλυτερέψει την κατάσταση της υγείας του, είχε σοβαρές επιπλοκές, σημαδεύοντας για πάντα τη ζωή του.
“Είχε μια κύστη, όχι όγκο, που έπρεπε να αφαιρεθεί. Μετά το χειρουργείο όλα πήγαν στραβά εξαιτίας των γιατρών. Τον κατέστησαν άτομο με ειδικές ανάγκες!”
Μετά το περιστατικό, ένας από τους θεράποντες γιατρούς αυτοκτόνησε! Όπως αναφέρει η Αλέξια Έβερτ αφαίρεσε την ζωή του μόλις έλαβε την μήνυση για ιατρική αμέλεια από την ίδια.
“Θύμωσα με τους γιατρούς”
“Μέσα σε μια ημέρα έχασα τον άνθρωπό μου. Από ένας πετυχημένος, υγιής σύζυγος βρέθηκε με μόνιμες σωματικές βλάβες”.
“Θύμωσα με τους γιατρούς γιατί είχαμε την δυνατότητα να πάμε σε νοσοκομεία του εξωτερικού και σε εξειδικευμένες κλινικές. Αλλά εδώ μας είπαν ότι σε μία εβδομάδα θα είναι και πάλι σε θέση να επιστρέψει στην δουλειά του”.
Μάλιστα ένας γιατρός δήλωσε ενώπιον του δικαστηρίου ότι όντως έγιναν λάθη κατά την επέμβαση αλλά αποποιήθηκε την ευθύνη για αυτά.
 
Τα ιατρικά λάθη δεν συγχωρούνται!
Δεν είναι η πρώτη και δυστυχώς ούτε η τελευταία φορά που η αμέλεια και η ανευθυνότητα των ιατρών αφαιρεί από τον ασθενή το σημαντικότερο αγαθό που έχει: την Υγεία του!
Όσοι έχουν υποστεί κάποιο ιατρικό σφάλμα δεν πρέπει να σιωπούν, πρέπει να κάνουν στην άκρη τον πόνο ή τον φόβο και τους ενδοιασμούς τους και να επιζητούν τη δικαίωση.

Εσείς έχετε υποστεί ιατρικό λάθος;

Δείτε το σχετικό βίντεο εδώ
 
 
Πηγή: http://www.thetoc.gr