Έχασε τη ζωή του επειδή τον έστειλαν σπίτι!

2 Σεπτεμβρίου, 2019

Η οικογένεια του άτυχου άνδρα καταγγέλλει γιατρό για θάνατο από αμέλεια
Ο 74χρονος είχε χρόνια αναπνευστικά προβλήματα και είχε υποβληθεί σε τραχειοτομή. Ωστόσο, λόγω της επέμβασης, παρουσίασε αναπνευστικά προβλήματα και ουρολοίμωξη
Έτσι, εταφέρθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο της Πάφου όπου τον εξέτασαν. Παρόλο που η σύζυγος του επέμενε ότι η κατάσταση υγείας του είναι σοβαρή, η γιατρός τον προέτρεψε να υπογράψει εξιτήριο
Μετά δυσκολίας επέστρεψε στο σπίτι του και λίγες ώρες αργότερα έχασε τη ζωή του. Σύμφωνα με την καταγγελία, οι συγγενείς του αναφέρουν ότι η γιατρός δεν έκρινε ορθά την σοβαρότητα της κατάστασης και υποχρέωσε τον άτυχο άνδρα να υπογράψει έντυπο εξιτηρίου.
Επιπλέον, αναφέρουν ότι ο 74χρονος,λόγω της κατάστασης που βρισκόταν, δεν είχε καθαρή κρίση για να πάρει αυτήν την απόφαση, γεγονός που εκμεταλλεύτηκε η γιατρός λόγω της απεργίας των νοσηλευτών.
Η γιατρός αρνείται τις ευθύνες
Η κατηγορούμενη αρνείται τις κατηγορίες και παραθέτει μια δική της εκδοχή, κατά την οποία ποτέ δεν προέτρεψε τον ασθενή να πάρει εξιτήριο. Αντιθέτως, του σύστησε να παραμείνει στο νοσοκομείο.
Μάλιστα, αναφέρει ότι η ίδια έκανε σύσταση για εισαγωγή στο νοσοκομείο, αλλά ο άνδρας με δική του βούληση υπέγραψε και έφυγε. Δυστυχώς, την επόμενη μέρα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο νεκρός…
Η οικογένεια του ασθενή απορρίπτει την εκδοχή της γιατρού και μάλιστα υποστηρίζουν ότι η ίδια επικαλέστηκε την απεργία των νοσηλευτών ως κίνητρο για να υπογράψει ο 74χρονος.
«Θεωρούμε ότι η γιατρός ψεύδεται. Δεν είναι αληθή αυτά που λέει, επειδή τον υποχρέωσε να υπογράψει και του είπε ότι δεν υπάρχουν νοσηλευτές λόγω απεργίας και ότι πρέπει να πας σπίτι σου».
Οι έρευνες έχουν ήδη ξεκινήσει για να αποδοθούν οι ευθύνες και να ξεκαθαριστεί το τοπίο πίσω από τον άδικο χαμό του 74χρονου.
 
Πηγή: https://simerini.sigmalive.com