Γιατρός έκανε εγχείρηση σε… αρκουδάκι για χάρη 8χρονου ασθενή!

8 Οκτωβρίου, 2018

Σε ιδιαίτερα κρίσιμη εγχείρηση προχώρησε γιατρός στις Η.Π.Α. Για να θεραπεύσει ένα… λούτρινο αρκουδάκι!

Ο Daniel McNeely, γιατρός που εργάζεται στο Κέντρο Υγείας IWK στο Χάλιφαξ της Νέας Σκωτίας των ΗΠΑ, πραγματοποίησε “εγχείρηση” στο αρκουδάκι ενός 8χρονου ασθενή του. Ο μικρός Jackson πάσχει από υδροκεφαλία και λίγο πριν μπει ο ίδιος στο χειρουργείο ζήτησε από τον γιατρό του να “γιατρέψει” και το αγαπημένο του παιχνίδι!
Ο γιατρός McNeely δεν μπορούσε να χαλάσει το χατίρι του μικρού μπόμπιρα και του χάρισε χαρά και αισιοδοξία πριν το χειρουργείο. Ο γιατρός μάλιστα έκανε και μία ανάρτηση στο Twitter με πολλούς χρήστες να επικροτούν την πράξη του.
Η εγχείρηση πέτυχε! Τόσο για το αρκουδάκι, όσο και για τον 8χρονο Jackson η εγχείρηση ήταν επιτυχής και όλα δείχνουν να βαίνουν καλώς για την υγεία τους! Τέτοιες κινήσεις δείχνουν την ευαισθησία των γιατρών και την αγάπη τους για αυτό που κάνουν.
Είναι σημαντικό να δείξουμε πως πάντα υπάρχουν γιατροί-παραδείγματα που φροντίζουν τους ασθενείς τους με αγάπη. Οι γιατροί αυτοί ξεχωρίζουν από εκείνους που βλέπουν την ιατρική ως έναν τρόπο να κερδίσουν χρήματα, εκμεταλλευόμενοι τη θέση τους χωρίς να σκέφτονται ότι στα χέρια τους “κρατούν” ανθρώπινες ζωές.
Μπορείτε να διαβάσετε σχετική αρθρογραφία στο site μας πατώντας ΕΔΩ…