Γυναίκα μηνύει τον γιατρό – πατέρα της για εξαπάτηση!

1 Οκτωβρίου, 2019

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στην Αμερική όπου μία 36χρονη ανακάλυψε μετά από χρόνια ότι ο πατέρας που την μεγάλωσε δεν αποτελούσε τον βιολογικό της γονέα.
Όλα ξεκίνησαν όταν η Kelli Rowlette αποφάσισε να προχωρήσει σε εξέταση DNA μέσω γνωστής πλατφόρμας εύρεσης συγγενών σε όλο τον κόσμο. Προς έκπληξη της ανακάλυψε πως δεν είχε συγγένεια με τον “πατέρα” της. Σε εκείνο το σημείο ξεκίνησε η αναζήτηση της για την αλήθεια.
Πριν τη σύλληψη της οι γονείς της είχαν συνεργαστεί με ειδικό γιατρό γονιμότητας προκειμένου να καταφέρουν να κάνουν παιδί. Δυστυχώς το ζευγάρι αντιμετώπιζε προβλήματα γονιμότητας, καθώς ο άνδρας είχε χαμηλό αριθμό σπερματοζωαρίων και η γυναίκα αδιευκρίνιστα θέματα στη μήτρα. Έτσι αποφάσισαν να προχωρήσουν σε τεχνητή γονιμοποίηση χρησιμοποιώντας το σπέρμα ενός φοιτητή που πληρούσε τις προσωπικές τους γονιδιακές προϋποθέσεις. 
Παραβλέποντας την επιθυμία του ζευγαριού ο γιατρός χρησιμοποίησε το δικό του σπέρμα στη διαδικασία τεχνητής γονιμοποίησης.
Στην αγωγή της, η Kelli Rowlette κατηγορεί τον, μαιευτήρα – γυναικολόγο Gerald Mortimer, μεταξύ άλλων για απάτη, ιατρική αμέλεια, κακοποίηση και συναισθηματική δυσφορία. 
Οι γονείς της τονίζουν πως αν γνώριζαν ότι ο γιατρός θα χρησιμοποιούσε το δικό του σπέρμα, δεν θα είχαν συναινέσει στη διαδικασία γονιμοποίησης. Ο γιατρός Mortimer εν γνώσει του απέκρυψε τη χρήση του δικού του γενετικού υλικού στη διαδικασία και γνώριζε όλα αυτά τα χρόνια την ύπαρξη της βιολογικής του κόρης.
Ο σκοπός της Kelli Rowlette μέσα από την αγωγή της είναι να θέσει τον γιατρό προ των ευθυνών του και να νιώσει δικαιωμένη.
Πηγή:https://www.lifo.gr