Η ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΜΠΟΡΕΙ
ΝΑ ΚΟΣΤΙΣΕΙ ΜΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ!

Διεκδικήστε την αποζημίωση που σας αξίζει!

Έχετε υποστεί Λανθασμένη διάγνωση;
Δικαιούστε αποζημίωση!
Συμπληρώστε τη φόρμα και ενημερωθείτε!

ΑΠΟΖΗΜΙΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ

Μια λάθος Διάγνωση μπορεί να έχει τραγική κατάληξη!

Η λανθασμένη ή η καθυστερημένη διάγνωση μιας ασθένειας είναι ένα Ιατρικό λάθος  που μερικές φορές μπορεί να έχει πολύ άσχημη κατάληξη.

Η λάθος συνταγογράφηση φαρμακευτικής αγωγής, η παράλειψη θεραπείας ή η πρόταση λανθασμένης θεραπείας από το γιατρό, μπορεί να έχει αρνητικές επιπτώσεις στην υγεία και τη ζωή του ασθενή.

Φυσικά μία κακή ή καθυστερημένη διάγνωση κρίνεται ως ιατρική αμέλεια ανάλογα με τη φύση της κάθε περίπτωσης. Τα ιατρικά εγχειρίδια επισημαίνουν ότι ορισμένοι τύποι συνθηκών (ασθένειες, συμπτώματα κλπ)  πολύ συχνά διαγιγνώσκονται εσφαλμένα. Σε αυτή την περίπτωση, η λανθασμένη διάγνωση μπορεί να μην ισοδυναμεί με ιατρική αμέλεια.

6.000 Ιατρικά Λάθη Ετησίως!
Αποζημιώσεις εώς 624.000€.
Καταδικαστικές αποφάσεις για το 82% των γιατρών!
Κατεβάστε το βιβλίο και ενημερωθείτε!

ΟΙ ΠΙΟ ΣΥΧΝΕΣ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΕΣ ΔΙΑΓΝΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ:

- Καρδιακή Προσβολή

- Καρκίνος

- Εγκεφαλικό επεισόδιο

- Κοιλιοκάκη

- Κατάθλιψη

- Παθήσεις θυρεοειδούς

- Νόσος Lyme

- Διαχωρισμός αορτής

- Πνευμονική εμβολή

- Ινομυαλγία

13% των Ελλήνων έχει υποστεί
Ιατρικό Σφάλμα σε νοσοκομείο

Μέση αποζημίωση για
Ιατρικά Λάθη 305.093€

1 στους 10 Έλληνες έχει λάβει
λανθασμένη φαρμακευτική αγωγή

ΠΗΓΕΣ: Έρευνα Πα.Πει: ( Ποιοτικά Χαρακτηριστικά των Ιατρικών Σφαλμάτων:
Ερευνητικά ευρήματα από την Ελλάδα ) & Ευρωβαρόμετρο 

Πολλοί δεν πίστευαν ότι θα δικαιωθούν

Καθημερινά οι αρμόδιοι της ομάδας υποστήριξης ακούν τις ιστορίες των ανθρώπων που δέχθηκαν ιατρικά λάθη, λανθασμένες διαγνώσεις, ανάρμοστη συμπεριφορά από ιατρικό προσωπικό και τους συμβουλεύουν. Η πλειοψηφία τους δεν γνώριζε ότι η λανθασμένη διάγνωση αποτελεί παράπτωμα. Αρκετοί ασθενείς φοβούνται να κινηθούν νομικά πιστεύοντας ότι δεν θα τα καταφέρουν. Ο Συνήγορος του Ασθενή είναι εδώ για να σταθεί στο πλάι σας.

Ο υπεύθυνος πρέπει να τιμωρείται!

Για να αξιολογηθεί η αμέλεια του γιατρού πρέπει να μελετηθούν ένα ένα τα βήματα που ακολούθησε για να μελετήσει όλα τα συμπτώματα του ασθενή και αν τα έκανε όλα σύμφωνα με τα ιατρικά εγχειρίδια. Ως δικηγορική εταιρία αναλαμβάνουμε να ελέγξουμε όλη την περίπτωση και τη διαδικασία που ακολούθησε ο γιατρός για να δούμε αν η υπόθεση μπορεί όντως να πάει δικαστικά και να αποζημιωθείτε. Καλέστε μας και περιγράψτε τη δική σας περίπτωση .

Αν όντως αποδειχθεί ότι πρόκειται για ιατρική αμέλεια τότε ο ασθενής δικαιούται να αποζημιωθεί.. Ακόμα και στη χειρότερη περίπτωση που κάποιος αποβιώσει λόγω λανθασμένης ή καθυστερημένης διάγνωσης, οι συγγενείς του μπορούν να κινηθούν δικαστικά και να αποζημιωθούν για την απώλεια τους.

Σας στηρίζουμε καθ’ όλη τη διάρκεια της δικαστικής διεκδίκησης.

Αληθινές Λανθασμένες Διαγνώσεις που συγκλόνισαν!

Μία από τις πιο γνωστές λανθασμένες διαγνώσεις που συγκλόνισαν τον κόσμο παγκοσμίως είναι αυτή που οδήγησε στο θάνατο του Robin Williams. Ο κωμικός ηθοποιός τελικά έπασχε από την άνοια με σωμάτια Lewy, που θυμίζει τις νόσους Alzheimer και Parkinson. Η άνοια δεν του διαγνώστηκε έγκαιρα κι έτσι του δημιουργήθηκαν πολλά ψυχολογικά προβλήματα ώσπου έφτασε στο σημείο αυτοκτονίας τον Αύγουστο του 2014.

Ασθενείς που κινήθηκαν νομικά...

Ο άντρας μου είχε διάφορα ενοχλήματα και τσιμπήματα στην καρδιά. Πήγε στο νοσοκομείο 3 φορές. Μετά από την τελευταία φορά πέθανε ακαριαία από καρδιακή προσβολή. Ο ιατροδικαστής απέδειξε ότι θα μπορούσε να είχε γλιτώσει με τη σωστή θεραπεία. Με τη βοήθεια του Συνηγόρου του ασθενή η οικογένεια μου πήρε αποζημίωση για ψυχική οδύνη.

ΜΑΡΙΑΝΝΑ, 48 ΧΡΟΝΩΝ

Η γυναίκα μου είχε λέμφωμα και δεν διαγνώστηκε ποτέ ενώ είχε πάει για πολλές εξετάσεις. Δυστυχώς δεν ζει πια. Η οικογένεια μου αποζημιώθηκε με ένα μεγάλο ποσό αλλά τι να το κάνεις…

ΒΑΣΙΛΗΣ, 59 ΧΡΟΝΩΝ

Πάσχω από σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου και για πολύ καιρό κανένας γιατρός δεν μου έβρισκε τι είχα. Μέχρι που και ένας μου διέγνωσε κάτι πολύ διαφορετικό και μου έγραψε χάπια τα οποία με έριξαν σε βαριά κατάθλιψη. Ευτυχώς το ξεπέρασα αλλά δεν άφησα τον γιατρό έτσι! Του έκανα μήνυση και πήρα αποζημίωση 70.000€

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ 44 ΧΡΟΝΩΝ

Δείτε παρακάτω το ποσοστό αύξησης των ιατρικών λαθών τη τελευταία δεκαετία

Ποσοστά ιατρικών λαθών

2008
4%
2009
5%
2010
7%
2011
9%
2012
9%
2013
10%
2014
11%
2015
12%
2016
13%
2017
15%


Μέση επιδικασθείσα αποζημίωση ανά ειδικότητα

Ειδικότητα Μέση αποζημίωση €
Μαιευτική - Γυναικολογία 623.146
Νευροχειρουργική 459.733
Μικροβιολογία 391.293
Γενική Χειρουργική 324.901
Αναισθησιολογία 319.771
Γενική Ιατρική 279.870
Παθολογική Ανατομική 265.000
Ορθοπεδική 264.148
Νευρολογία 205.428
Πλαστική Χειρουργική 172.495
Καρδιοχειρουργική 171.331

ΠΗΓΗ: Έρευνα Πα.Πει: Ποιοτικά Χαρακτηριστικά των Ιατρικών Σφαλμάτων: Ερευνητικά ευρήματα από την Ελλάδα

ΜΑΣ ΡΩΤΗΣΑΤΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΑΜΕ

Πώς μπορώ να ξέρω ότι έχω υποστεί ιατρικό λάθος;

Επειδή τα περιστατικά διαφέρουν και δεν πρέπει σε τέτοιες περιπτώσεις να μιλάμε γενικά και αόριστα, επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 2110121395, ώστε να σας ενημερώσουμε για όσα χρειάζεστε και να εκτιμήσουμε την περίπτωσή σας.

Ποια είναι η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσω;

Αν πιστεύετε ότι έχετε πέσει θύμα Ιατρικού Λάθους μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Η διαδικασία μέχρι την δικαίωση είναι απλή και θα γίνει βήμα – βήμα μαζί μας. Αρχικά, ύστερα από την τηλεφωνική επικοινωνία και την ανάθεση της υπόθεσή σας σε έναν εκπρόσωπο της εξειδικευμένης ομάδας υποστήριξης, θα πρέπει να μας στείλετε όλα τα έγγραφα που έχετε στην κατοχή σας για να γίνει η αξιολόγηση από μεγάλη ομάδα εμπειρογνωμόνων. Έπειτα θα έχετε ενημέρωση για τον τρόπο δράσης και τα βήματα που θα ακολουθήσει η νομική ομάδα του Συνηγόρου του Ασθενή. Σημαντικό είναι να γνωρίζετε ότι καθ’ όλη τη διάρκεια της δικαστικής διαμάχης εσείς δεν χρειάζεται να έρθετε αντιμέτωποι με την ψυχοφθόρα διαδικασία των δικαστηρίων ή να βρεθείτε πρόσωπο με πρόσωπο με τον γιατρό ή τους εκπροσώπους του νοσηλευτικού ιδρύματος. Οι δικηγόροι μας σας προστατεύουν σε κάθε φάση της διαδικασίας και μόνοι τους αντιμετωπίζουν τις δυσκολίες που μπορεί να προκύψουν.

Υπάρχει περίπτωση να μη δικαιωθώ για ιατρικό σφάλμα;

Υπάρχουν,  περιστατικά όπου ο ασθενής λανθασμένα θεώρησε πως έχει υποστεί ιατρικό σφάλμα, επομένως η διαδικασία δεν υπήρχε λόγος να προχωρήσει.

Έχω υπογράψει κάποιο χαρτί που μου έδωσε ο γιατρός ότι αποδέχομαι τους κινδύνους. Μπορώ και πάλι να αποζημιωθώ;

Ναι, μπορείτε να αποζημιωθείτε για όσες πράξεις δεν καλύπτονται από την συναίνεσή σας ή εφόσον αποδειχθεί η πλάνη σας ως προς την συναίνεσή σας Το χαρτί αυτό είναι το έγγραφο συναίνεσης που δίνεται σε ορισμένες περιπτώσεις από τους γιατρούς, ώστε να υπογράψει ο ασθενής ότι έχει ενημερωθεί για τους πιθανούς κινδύνους.

Πόσο θα μου κοστίσει η διαδικασία;

Κάθε περίπτωση είναι διαφορετική οπότε και το κόστος διαφέρει. Πάντα σας ενημερώνουμε, πριν προχωρήσουμε σε οποιαδήποτε κίνηση, για το κόστος κάθε ενέργειας και το συνολικό κόστος της αγωγής σας. Φροντίζουμε πάντα ώστε η αμοιβή μας να είναι συσχετισμένη με το ποσό της αποζημίωσης σας.

Έχετε υποστεί Λανθασμένη διάγνωση;
Δικαιούστε αποζημίωση!
Συμπληρώστε τη φόρμα και ενημερωθείτε!