Με χειροπέδες βρέθηκε γιατρός για ιατρικό λάθος!

21 Αυγούστου, 2018

Με χειροπέδες βρέθηκε γιατρός για ιατρικό λάθος! Δείτε τι έπαθε άτυχη κοπέλα εξαιτίας του!

Πολύ άτυχη στάθηκε μια νεαρή κοπέλα από το Αγρίνιο που σπούδαζε στο Μαθηματικό Κρήτης πριν χρόνια! Μια μέρα εντελώς ξαφνικά παρουσίασε έντονους πόνους στη μέση και στην πλάτη, καθώς και δυσκαμψία και έντονη ζαλάδα!

Πήγε λοιπόν με αφόρητους πόνους σε νοσοκομείο της Κρήτης και ο γιατρός του νοσοκομείου της διέγνωσε ότι έχει ψύξη και της χορήγησε μυοχαλαρωτικά! Οι πόνοι της κοπέλας όμως ποτέ δεν υποχώρησαν και ξαναπήγε στο νοσοκομείο την επόμενη ημέρα!

Αυτή τη φορά ο γιατρός της έκανε αξονική εγκεφάλου και την καθησύχασε ότι όλα είναι καλά! Όμως η κατάσταση της κοπέλας χειροτέρευσε την επόμενη μέρα και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο ΠΑΓΝΗ, το οποίο εφημέρευε. Εκεί ακούσε το άλλο απίστευτο από άλλο γιατρό! Της είπε ότι είναι έγκυος και ότι πρέπει να κάνει υπέρηχο!

Η νεαρή κοπέλα μετά από αυτές τις τρεις μέρες άρχισε να παραλύει! Έχασε τον έλεγχο από το ένα της πόδι και μετά από λίγες ώρες έχασε και από το δεύτερο πόδι! Γρήγορα μεταφέρθηκε στην Αθήνα, όπου διαγνώστηκε με μόρφωμα στο νωτιαίο μυελό και δυστυχώς έμεινε ανάπηρη!

Η Μαρίζα αν και αργά βρήκε τη δικαίωση! Ο γιατρός καταδικάστηκε για το ιατρικό λάθος με 2 χρόνια φυλάκιση, 6,5 χρόνια μετά το περιστατικό!

Ποτέ δεν είναι αργά να δικαιωθεί κάποιος για ιατρικό λάθος και το αποδεικνύει και η περίπτωση της Μαρίζας! Δυστυχώς μια λανθασμένη ή καθυστερημένη διάγνωση μπορεί να είναι τραγική για τον ασθενή! Και πολλές φορες και το ένα 24ωρο μετράει!

Δείτε εδώ τις πιο συχνές περιπτώσεις λανθασμένης διάγνωσης και αποζημιώσεις που διεκδίκησαν ασθενείς.