Νοσοκόμα έκανε διάγνωση από…την τηλεόραση!

29 Οκτωβρίου, 2019

Μία νοσοκόμα στην Αμερική περνούσε τον ελεύθερο της χρόνο βλέποντας μία από τις αγαπημένες της εκπομπές στην τηλεόραση. Την εκπομπή παρουσίαζε ο Τάρεκ Ελ Μούσα με την σύζυγό του Κριστίνα.
Μία μέρα η νοσοκόμα παρατήρησε έναν αδιόρατο όγκο στο λαιμό του Τάρεκ και πήρε το θάρρος να αποστείλει ένα e-mail στην παραγωγή, προειδοποιώντας τον παρουσιαστή για την κατάσταση της υγείας του.
Ο άνδρας είχε απευθυνθεί παλαιότερα σε γιατρό, ο οποίος όμως τον είχε διαβεβαιώσει οτι είναι υγιής και οτι δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας. Ο παρουσιαστής θορυβήθηκε από το mail της νοσοκόμας και έσπευσε να ζητήσει ιατρική φροντίδα.
Μετά τις απαραίτητες εξετάσεις, οι γιατροί διέγνωσαν ότι ο Τάρεκ Ελ Μούσα είχε καρκίνο του θυρεοειδούς, σε προχωρημένο στάδιο και ότι είχε προχωρήσει στους λεμφαδένες αλλά ήταν θεραπεύσιμος.
Ο ασθενής εγχειρίστηκε και κατάφερε να θεραπευτεί. 
Φυσικά δεν ξέχασε ποτέ την ευγενική κρούση της νοσοκόμας που του έσωσε κυριολεκτικά τη ζωή. Η γυναίκα απέδειξε πως είναι ένας άνθρωπος που πραγματικά ενδιαφέρεται για τον συνάνθρωπο και κάνει ότι περνά από το χέρι της για να βοηθήσει, ακριβώς δηλαδή ότι χρειάζεται κανείς για κάνει τη δουλειά του νοσοκόμου.
 
πηγή:https://www.infowoman.gr