Νοσοκόμες έπαθαν φρενίτιδα με γνωστό τραγουδιστή και τέθηκαν σε διαθεσιμότητα

6 Νοεμβρίου, 2019

O JJ Lin, μεγάλος σταρ και επιτυχημένος τραγουδιστής στην Κίνα νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο μετά από αδιαθεσία. Αυτό που ακολούθησε θα μπορούσε να αποτελεί σκηνή από ταινία…
Μετά από μία συναυλία του, στο πλαίσιο παγκόσμιας περιοδείας, ο 38χρονος τραγουδιστής μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με έντονη αδυναμία.
Οι νοσοκόμες-γκρούπις έπαθαν φρενίτιδα όταν αντίκρισαν τον τραγουδιστή, με αποτέλεσμα να διαχειριστούν την “χαρά” τους πολύ αντιεπαγγελματικά. Οι νοσοκόμες δημοσίευσαν στα social media φωτογραφίες με σύριγγες και άδειους ορούς που είχαν χρησιμοποιηθεί στον JJ Lin κατά τη νοσηλεία του, αφήνοντας του πάντες έκπληκτους.
Εκτός από τις φωτογραφίες δημοσιέυθηκε και video με τις νοσοκόμες να ξαπλώνουν η μία μετά την άλλη στο κρεβάτι που νοσηλεύτηκε ο καλλιτέχνης. Φήμες λένε πως οι νοσοκόμες πούλησαν φιαλίδια με αίμα του τραγουδιστή σε φανς του, κάτι που διέψευσε κατηγορηματικά το νοσοκομείο. 
Η Διοίκηση έθεσε τις νοσοκόμες σε διαθεσιμότητα. Οι ίδιες αντιμετωπίζουν το ενδεχόμενο αυστηρών κυρώσεων όταν ολοκληρωθεί η εν εξελίξει έρευνα.
Ποιος θα φανταζόταν ότι θα επικρατήσει τέτοια σύγχυση στο προσωπικό κατά την είσοδο του τραγουδιστή στο νοσοκομείο;
Σε κάθε περίπτωση οι νοσοκόμες ξεπέρασαν τα όρια, εξέθεσαν τους εαυτούς τους ως επαγγελματίες αλλά και το νοσοκομείο στο οποίο εργαζονταν. 
 
πηγή:https://www.pronews.gr