Πανδημία: Εσύ θα αφήσεις το Ιατρικό Λάθος χωρίς Τιμωρία;

Ενημερωθείτε για τα δικαιώματα σας και διεκδικήστε τη φροντίδα που δικαιούστε, πριν να είναι αργά για την υγεία σας!

Εάν κατά τη διάρκεια της πανδημίας ήρθατε αντιμέτωποι με...

Μπορείτε να Δικαιωθείτε! Κάθε ανθρώπινη ζωή είναι σημαντική.

Ρωτήστε μας τι μπορείτε να κάνετε!

  Μη φοβάστε να διεκδικήσετε την ιατρική φροντίδα που δικαιούστε!

  Οι Μ.Ε.Θ. έφτασαν στα όρια τους!

  Τους τελευταίους μήνες ήδη διαρρέουν πληροφορίες από το ιατρικό προσωπικό, που αναφέρουν ότι αναγκάζονται να προβούν σε “επιλογή” των ασθενών που θα διασωληνωθούν με βάση ηλικιακά κριτήρια. Η επιλεκτική αντιμετώπιση στην οποία ωθεί τους επαγγελματίες υγείας, το Εθνικό Σύστημα Υγείας και η έλλειψη Μονάδων Εντατικής Θεραπείας, οδηγούν αναπόφευκτα στο θάνατο δεκάδων ασθενών.

   

  Οι συγγενείς των θυμάτων της πανδημίας έχουν το αναφαίρετο δικαίωμα τους να γνωρίζουν τι πραγματικά συνέβη στους ανθρώπους τους και αν έλαβαν την απαραίτητη ιατρική περίθαλψη για να σωθεί η ζωή τους. Ήδη δεκάδες οικογένειες έχουν καταφύγει στη δικαιοσύνη καταγγέλλοντας ότι η έλλειψη Μ.Ε.Θ. κόστισε τη ζωή στους αγαπημένους τους

  Ασθενείς χωρίς Covid-19 σε κίνδυνο!

  Χιλιάδες άνθρωποι συνεχίζουν να νοσούν και ν’ αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας, τα οποία αναγκάζονται να παραμερίσουν υπό το φόβο της μετάδοσης του ιού και της επαφής τους με άλλα άτομα. Υπάρχουν περιπτώσεις όπου η σύσταση #Μένουμε_Σπίτι οδήγησε σε επιπλοκές στην υγεία των ασθενών ή ακόμη χειρότερα, κόστισε τη ζωή τους.

   

  H αύξηση των περιστατικών του κορονοϊού εντείνει ακόμη περισσότερο τον κίνδυνο παραμέλησης των ασθενών με χρόνια προβλήματα υγείας. Θα πρέπει να είναι σαφές, ότι οι ασθενείς με χρόνιες παθήσεις έχουν προτεραιότητα στην άμεση ιατρική παρέμβαση ακόμη και κατά τη διάρκεια της πανδημίας Covid-19.

  Η πανδημία δεν θα πρέπει να παρεμποδίζει τους ασθενείς να ζητάνε ιατρική βοήθεια.

  Αναβολή Χειρουργείων με κόστος την Υγεία!

  Οι χειρουργικές επεμβάσεις συνεχίζουν να αναβάλλονται ή να καθυστερούν και να θεωρούνται ως “μη προτεραιότητας”.  Με τη δικαιολογία της μείωσης επισκέψεων στα νοσοκομεία, αλλά της αναστολής των τμημάτων του νοσοκομείου που είναι αρμόδια για τη θεραπεία ορισμένων ασθενειών, περισσότερο από 80% των χειρουργικών επεμβάσεων έχει αναβληθεί στην Ελλάδα, ήδη από τον περασμένο Νοέμβριο!

   

  Η παραμέληση των ασθενών με προβλήματα υγείας τα οποία δεν αντιμετωπίζονται άμεσα, τους μετατρέπει σε παράπλευρες απώλειες της πανδημίας, με τον κίνδυνο για επιδείνωση της υγείας τους να είναι ορατός, τόσο όσον αφορά την παρακολούθηση,όσο και τη θεραπεία και την αποκατάσταση της υγείας τους.

  Όλοι οι ασθενείς ανεξαρτήτως έχουν το δικαίωμα ίσης μεταχείρισης
  και άμεσης ιατρικής περίθαλψης

  Τι πρέπει να κάνω;

  Ο Συνήγορος του Ασθενή βρίσκεται στην πρώτη γραμμή για την υπεράσπιση των θυμάτων που αμελήθηκε η υγεία τους και είναι πάντα δίπλα στα θύματα ιατρικού λάθους και τις οικογένειες τους.

   

  H έμπειρη ομάδα νομικών και εμπειρογνωμόνων μας, είναι πάντα δίπλα σας, έτοιμη να α ακούσει την ιστορία σας στο 211 012 1395 και να σας καθοδηγήσει για την ηθική και οικονομική δικαίωση σας.

   

  Εάν πιστεύετε ότι εσείς ή κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο έχει υποστεί οποιοαδήποτε μορφής βλάβη, ηθική ή σωματική, εξαιτίας ενός ιατρικού λάθους, είμαστε εδώ να σας ακούσουμε!

  Αν η πανδημία οδήγησε σε οποιαδήποτε μορφής ιατρικό σφάλμα σε βάρος σας και η υγεία σας και τέθηκε σε επιπλέον κινδύνους, ενημερωθείτε τι μπορείτε να κάνετε...