Σύλληψη γιατρού: Ζήτησε “φακελάκι” από καρκινοπαθή

Σύλληψη γιατρού: Ζήτησε “φακελάκι” από καρκινοπαθή

5 Φεβρουαρίου, 2019

Πρόκειται για τα περιστατικά που δεν μπορείς να πιστέψεις ότι έχουν συμβεί. Κανείς δεν πρέπει να εκμεταλλεύεται ευάλωτους ασθενείς που βιώνουν καθημερινά τεράστιες δυσκολίες σηκώνοντας το “βάρος” της ασθένειας τους.
Λίγο φάνηκε να ενδιαφέρεται για το πως θα τα βγάλει πέρα ο καρκινοπαθής ασθενής του γνωστός γιατρός. Όχι ένα, αλλά τρία “φακελάκια” ζήτησε ο γιατρός και καθηγητής για να κάνει το αυτονόητο, να περιθάλψει έναν ασθενή.
Ο καρκινοπαθής είχε προχωρήσει σε δύο επεμβάσεις, οι οποίες διενεργήθηκαν από τον γνωστό γιατρό. Ο ασθενής αναφέρει πως είχε καταθέσει συνολικά το ποσό των 2.650 ευρώ στον γιατρό για τις υπηρεσίες του.
Δυστυχώς, οι επεμβάσεις δεν βοήθησαν την κατάσταση του ασθενή με αποτέλεσμα να χρειαστεί να υποβληθεί εκ νέου σε εγχείρηση. Όταν επισκέφθηκε τον γιατρό δέχτηκε αγενή συμπεριφορά και άρνηση περίθαλψης, καθώς σύμφωνα με τον γιατρό ο ασθενής του χρωστούσε 600 ευρώ.
Μη μπορώντας να ανεχτεί την ανάρμοστη συμπεριφορά του επιστήμονα και φυσικά μη έχοντας τη δυνατότητα να καλύψει τα έξοδα, ο άτυχος ασθενής αποφάσισε να καταγγείλει το περιστατικό χρηματισμού του γιατρού στην αστυνομία.
Η αστυνομία “έστησε” επιχείρηση  με προσημειωμένα χαρτονομίσματα και κατάφερε να πιάσει τον γιατρό “επί το έργον” ! Ο γιατρός συνελήφθει και θα κριθεί από την Δικαιοσύνη τόσο για χρηματισμό, όσο και για ανάρμοστη συμπεριφορά σε ασθενή.