Χειρουργός στείρωσε 2χρονο αγοράκι στην Αγγλία!

Χειρουργός στείρωσε κατά λάθος 2χρονο αγοράκι στην Αγγλία!

28 Δεκεμβρίου, 2018

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη σε ένα από τα πιο διάσημα και αξιόλογα νοσοκομεία της Αγγλίας.

Ένα 2χρονο αγοράκι υποβλήθηκε σε μία εγχείρηση ρουτίνας στα γεννητικά του όργανα η οποία υπό άλλες συνθήκες θα είχε διάρκεια 30 λεπτών. Το παιδάκι είχε διαγνωστεί με ανυψωμένο όρχι. Οι γιατροί είχαν διαβεβαιώσει τους γονείς του ότι το παιδί τους δεν διατρέχει κάποιο κίνδυνο και ότι θα έχει μία απολύτως φυσιολογική ζωή μετά την επέμβαση.
Το χειρουργείο ξεκίνησε και η ώρα περνούσε χωρίς καμία ενημέρωση από τους υπεύθυνους στην οικογένεια του μικρού. Όταν εν τέλει η επέμβαση ολοκληρώθηκε και οι γονείς έμαθαν τι συνέβη έχασαν τη γη κάτω από τα πόδια τους!
Ο χειρούργος είχε υποπέσει σε ένα τραγικό ιατρικό λάθος που άφησε το μικρό αγοράκι στείρο! Το προσωπικό κατά τη διάρκεια του χειρουργείο μπέρδεψε τον προβληματικό όρχι με τον υγιή, με αποτέλεσμα να στειρώσει το μικρό παιδί! 
Οι γονείς φυσικά κινήθηκαν μέσω της νομικής οδού διεκδικώντας αποζημίωση. Σε δηλώσεις τους στο κανάλι BBC είπαν πως οι γιατροί κατέστρεψαν το μέλλον του παιδιού τους με αυτό το λάθος και του στέρησαν το δικαίωμα να τεκνοποιήσει.
Μία απλή επέμβαση ρουτίνας έγινε “εφιάλτης” για τον μικρό ασθενή και την οικογένεια του. Του άλλαξαν ριζικά τη ζωή και δυστυχώς η κατάσταση του είναι μη αναστρέψιμη.
Αν γνωρίζετε παρόμοιο περιστατικό τώρα είναι η στιγμή να το μοιραστείτε!

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Button_Widget”][/siteorigin_widget]