40χρονη χανει τη ζωη της. Νεα ιατρικη αμλεια

40χρονη έχασε τη ζωή της στην Κύπρο, αφού γέννησε. Νέα υπόθεση ιατρικής αμέλειας!

20 Φεβρουαρίου, 2023

Μια άτυχη 40χρονη στη Λευκωσία μητέρα ήδη ενός παιδιού, έχασε πριν λίγες ημέρες τη ζωή της μετά από τοκετό! Η υπόθεση αυτή έχει κάνει άνω κάτω την αστυνομία, καθώς έπειτα από καταγγελία της οικογένειας, η μητέρα που έχρηζε άκρας υγείας, εξέπνευσε μετά τη γέννα, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες. Η οικογένεια της μιλά για ιατρική αμέλεια και έχει προχωρήσει ήδη την διαδικασία νομικά!

 

Λίγο μετά, αφότου έφερε στον κόσμο το υγιέστατο μωράκι της, η μητέρα παρουσίασε επιπλοκές στην υγεία της με αποτέλεσμα να μεταφερθεί άμεσα σε άλλο ιδιωτικό νοσηλευτήριο όπου και απεβίωσε.

 

Οι συγγενείς προχώρησαν με καταγγελία ενώπιον του ΤΑΕ Λευκωσίας το οποίο διερευνά υπόθεση αιφνίδιου θανάτου και ιατρικής αμέλειας.

 

Το νεογνό είναι καλά στην υγεία του και δεν χρειάστηκε να νοσηλευτεί.

 

Τα αποτελέσματα της νενομισμένης νεκροτομής δεν έδειξαν κάτι και αναμένονται απαντήσεις από ιστοπαθολογικές εξετάσεις. Φέρεται πως η γυναίκα παρουσίασε επιπλοκές για τα την διαδικασία της γέννας με αποτέλεσμα να έχει μεγάλη αιμορραγία. Οι γιατροί κατάφεραν να σώσουν το μωρό, ενώ η μητέρα του λόγω της επιβαρυμένης κατάστασης, κρίθηκε αναγκαίο να μεταφερθεί άμεσα σε άλλο ιδιωτικό νοσοκομείο.

 

Με την εισαγωγή της αδικοχαμένης ασθενούς, στο δεύτερο νοσοκομείο, ζητήθηκε άμεσα μετάγγιση αίματος! Σύμφωνα με την οικογένεια, μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση όπου και εξέπνευσε.