Ποιοί Είμαστε

Λίγα λόγια για εμάς

Ο Συνήγορος του Ασθενή είναι ένα από τα εξειδικευμένα τμήματα της Δικηγορικής Εταιρείας, Κουκούλη – Δημητρίου & Συνεργάτες (Α.Μ. ΔΣΑ 80544) που ασχολείται με τις υποθέσεις ιατρικών λαθών και αμέλειας.

Έχουμε μελετήσει πάνω από 3.000 ιστορίες ιατρικών λαθών στην Ελλάδα και συνεχίζουμε δυναμικά. Προστατεύουμε πάντα τα Δικαιώματα του Ασθενή και παρέχουμε κορυφαίας ποιότητας νομική υποστήριξη σε όσους το έχουν ανάγκη. Σκοπός μας, να φέρουμε στην επιφάνεια θέματα που αφορούν ιατρικά σφάλματα, παραβλέψεις ιατρών, λάθος διαγνώσεις και ανάρμοστες συμπεριφορές εις βάρος ασθενών.

Αναπαραγωγή Βίντεο

Το πρώτο βήμα για την καταπολέμηση των ιατρικών λαθών, είναι η κατάλληλη ενημέρωση των ασθενών και η απόδοση δικαιοσύνης.
Συγκεκριμένα Ασχολούμαστε με:

  • Ιατρική Αμέλεια
  • Λανθασμένη / Καθυστερημένη Διάγνωση
  • Αντιποίηση Ιατρικής Ειδικότητας
  • Μην τήρηση Ιατρικού Απορρήτου
  • Ανάρμοστη Συμπεριφορά
  • Λήψη Αμοιβής Ιατρού

Η προσέγγιση μας

Παρέχουμε τις νομικές μας υπηρεσίες σε όλη την Ελλάδα και, σε όλα τα φυσικά πρόσωπα που έχουν υποστεί ιατρικό λάθος.

Πάντα με σεβασμό προς τον ασθενή και την οικογένεια του, προσεγγίζουμε το σύνθετο νομικό ζήτημα του ιατρικού λάθους, αναζητώντας πάντοτε ουσιαστικές λύσεις!

Παραμένουμε αφοσιωμένοι στο έργο μας, στην ενημέρωση και υπεράσπιση των ασθενών που υπέστησαν οποιαδήποτε βλάβη στην υγεία τους από κακή ιατρική πρακτική ή αμέλεια, υποστηρίζοντας τη δίκαιη προσπάθεια τους στη διεκδίκηση αποζημίωσης.

Η αποστολή μας

Αποστολή και μεγάλο στοίχημα για τον Συνήγορο του Ασθενή, είναι η εξακρίβωση της αλήθειας και η απόδοση δικαιοσύνης ως προς τον ασθενή και την οικογένεια του.

Βρισκόμαστε εδώ για να αποδείξουμε πως το νόμισμα έχει δύο πλευρές και συνήθως αυτή που επλήγει, είναι και εκείνη που αναζητά τη δικαιοσύνη.


Δεν σταματάμε να ερευνούμε τις υποθέσεις μας, μέχρι να βρουν το φως της δικαιοσύνης και να λάμψει η αλήθεια.

Είμαστε υπερήφανοι που καθημερινά κερδίζουμε αυτό το στοίχημα. Είμαστε τυχεροί που επιστρέφουμε χαμόγελα στα πρόσωπα σας.

Anastasia Mich Facebook Reviews

Χαιρομαι που υπαρχει μια τετοια βοηθεια!!❤️❤️

Χριστίνα Σακκά Facebook Reviews

Επιτέλους το χρειάζεται πολύς κόσμος. Συγχαρητήρια για αυτο που κάνετε 1000 μπράβο ειναι μια ανάσα αυτο για μας. Να σται καλά...!!!!!!

George Koutinas Facebook Reviews

Εξαιρετική πρωτοβουλία. Καιρός είναι να μιλησουμε ανοιχτά για την ιατρική ευθύνη και για την ανάγκη ασφαλιστικής κάλυψης ώστε να υπάρχει σωστή και δίκαιη αποζημίωση στην περίπτωση εξ αμελείας ιατρικού λάθους.

Kostas Grammatikos Facebook Reviews

Επιτέλους δημιουργήθηκε μια απάντηση στην κακώς εννοούμενη συναδελφική αλληλεγγύη των γιατρών που συνασπίζονται για να καλύψουν ιατρικά λάθη συναδέρφων γιατρών.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΠΑΔΟΓΙΩΡΓΑΚΗΣ Facebook Reviews

Ενα μεγάλο μπράβο στον Συνήγορο του ασθενή.

    Ενημερωθείτε & Αποφασίστε

    Για να βρίσκεστε εδώ, ίσως να δικαιούστε και εσείς αποζημίωση, τόσο για σωματική, όσο και για ηθική βλάβη.