Ποιοί Είμαστε

Λίγα λόγια για εμάς

Ο Συνήγορος του Ασθενή αποτελεί ένα από τα εξειδικευμένα τμήματα που απαρτίζουν την Δικηγορική Εταιρεία BCLA, Δ. Δημητρίου & Συνεργάτες (Α.Μ. ΔΣΑ 80544) που έχεις ως κύριο στόχο την επίλυση υποθέσεων ιατρικών λαθών και αμέλειας.

 

Η νομική ομάδα του ΣΤΑ, έχοντας μελετήσει πάνω από 3.000 υποθέσεις, υπερασπίζεται τα δικαιώματα των ασθενών και φέρνει στην επιφάνεια ιατρικά σφάλματα, παραβλέψεις ιατρών, λάθος διαγνώσεις ακόμα και ανάρμοστη συμπεριφορά ως προς τον ασθενή.

Αναπαραγωγή Βίντεο

Το πρώτο βήμα για την καταπολέμηση της αύξησης ιατρικών λαθών στην Ελλάδα, είναι η απόδοση δικαιοσύνης.
Συγκεκριμένα Ασχολούμαστε με:

  • Ιατρική Αμέλεια
  • Λανθασμένη / Καθυστερημένη Διάγνωση
  • Αντιποίηση Ιατρικής Ειδικότητας
  • Μην τήρηση Ιατρικού Απορρήτου
  • Ανάρμοστη Συμπεριφορά
  • Λήψη Αμοιβής Ιατρού

Η προσέγγιση μας

Παρέχουμε τις νομικές μας υπηρεσίες εντός και εκτός Ελλάδας, σε όλα τα φυσικά πρόσωπα που έχουν υποστεί ιατρικό λάθος.

 

Πάντα με σεβασμό προς τον ασθενή και την οικογένεια του, προσεγγίζουμε το σύνθετο νομικό ζήτημα του ιατρικού λάθους, αναζητώντας πάντοτε ουσιαστικές λύσεις!


Παραμένουμε αφοσιωμένοι στο έργο μας και στην υπεράσπιση των ασθενών που υπέστησαν οποιαδήποτε βλάβη στην υγεία τους από κακή ιατρική πρακτική ή αμέλεια, στηρίζοντας τη δίκαιη προσπάθεια τους στη διεκδίκηση αποζημίωσης.

Η αποστολή μας

Αποστολή και μεγάλο στοίχημα για τον Συνήγορο του Ασθενή, είναι η εξακρίβωση της αλήθειας και η απόδοση δικαιοσύνης ως προς τον ασθενή και την οικογένεια του.

Βρισκόμαστε εδώ για να αποδείξουμε πως το νόμισμα έχει δύο πλευρές και συνήθως αυτή που επλήγει, είναι και εκείνη που αναζητά τη δικαιοσύνη.


Δεν σταματάμε να ερευνούμε τις υποθέσεις μας, μέχρι να βρουν το φως της δικαιοσύνης και να λάμψει η αλήθεια.

Είμαστε υπερήφανοι που καθημερινά κερδίζουμε αυτό το στοίχημα. Είμαστε τυχεροί που επιστρέφουμε χαμόγελα στα πρόσωπα σας.

Anastasia Mich Facebook Reviews

Χαιρομαι που υπαρχει μια τετοια βοηθεια!!❤️❤️

Χριστίνα Σακκά Facebook Reviews

Επιτέλους το χρειάζεται πολύς κόσμος. Συγχαρητήρια για αυτο που κάνετε 1000 μπράβο ειναι μια ανάσα αυτο για μας. Να σται καλά...!!!!!!

George Koutinas Facebook Reviews

Εξαιρετική πρωτοβουλία. Καιρός είναι να μιλησουμε ανοιχτά για την ιατρική ευθύνη και για την ανάγκη ασφαλιστικής κάλυψης ώστε να υπάρχει σωστή και δίκαιη αποζημίωση στην περίπτωση εξ αμελείας ιατρικού λάθους.

Kostas Grammatikos Facebook Reviews

Επιτέλους δημιουργήθηκε μια απάντηση στην κακώς εννοούμενη συναδελφική αλληλεγγύη των γιατρών που συνασπίζονται για να καλύψουν ιατρικά λάθη συναδέρφων γιατρών.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΠΑΔΟΓΙΩΡΓΑΚΗΣ Facebook Reviews

Ενα μεγάλο μπράβο στον Συνήγορο του ασθενή.

    Βρείτε τη Δικαίωση που σας αξίζει!

    Εάν έχετε σε υποστεί ιατρικό λάθος, μπορείτε να εμπιστευτείτε την ομάδα μας!