ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΑΣΘΕΝΗ

Ποιοι είμαστε;

Έχετε υποστεί ιατρικό λάθος;

Φοβάστε ότι δεν θα καταφέρετε να διεκδικήσετε το δίκιο σας και να δικαιωθείτε για ό,τι σας έχει συμβεί;

Ελάτε να το συζητήσουμε. Η εξειδικευμένη μας ομάδα θα σταθεί στο πλευρό σας και θα σας δώσει όλες τις εναλλακτικές επιλογές για την υπόθεσή σας.

Ο Συνήγορος του Ασθενή, εξειδικευμένο τμήμα της Δικηγορικής Εταιρείας BCLA | Δ. Σπυρόπουλος και Συνεργάτες, αποσκοπώντας πάντα στην απονομή της Δικαιοσύνης, την ορθή απονομή των ευθυνών, αλλά και την αποκατάσταση της αλήθειας, στέκεται με διακριτικότητα και σύνεση στο πλευρό όσων έχουν αδικηθεί και επιθυμούν να διεκδικήσουν το δίκιο τους μέσω της νομικής οδού.

Έχετε βιώσει προσωπικά ή μέσω κάποιου αγαπημένου σας προσώπου ιατρικό λάθος;

Ποιο είναι το χρονικό περιθώριο για διεκδίκηση αποζημίωσης;

Ο ασθενής και τα μέλη της οικογένειας του έχουν δυνατότητα διεκδίκησης αποζημίωσης 5 έτη για ιατρικό λάθος και 8 έτη όταν έχει ανασταλεί η παραγραφή.

Ποιο είναι το κόστος της διαδικασίας;

Από το πρώτο κιόλας ραντεβού θα έχετε πλήρη εικόνα τόσο για τη διαδικασία, όσο και για το πλάνο κόστους της υπόθεσής σας. Η επικοινωνία, η συνεχής ενημέρωση για την εξέλιξη της υπόθεσής σας, αλλά και η συμβουλευτική από την εξειδικευμένη μας ομάδα δεν έχουν καμία επιπλέον επιβάρυνση για εσάς. Ακόμα και μετά την συνάντηση ενημέρωσης δεν δεσμεύεστε να προχωρήσετε σε συνεργασία αν δεν το επιθυμείτε.

Πώς ορίζεται το ιατρικό λάθος;

Αν δεν γνωρίζετε τι ορίζεται ως ιατρικό λάθος ή δεν είστε σίγουροι αν αυτό που σας συνέβη προήλθε από λανθασμένους χειρισμούς ιατρικού προσωπικού, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα υποστήριξης στο 211-0121395, έτσι ώστε να λύσετε όλες σας τις απορίες. Η ομάδα μας θα σας εξηγήσει αναλυτικά όλα όσα χρειάζονται για να προχωρήσετε.

Ενημερωθείτε για κάθε περίπτωση: