Ποιοί Είμαστε

Λίγα λόγια για εμάς

ΜΙΑ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΔΙΚΑΙΩΣΗΣ

Ο Συνήγορος του Ασθενή είναι ένα εξειδικευμένο τμήμα της Δικηγορικής Εταιρείας BCLA, το οποίο ασχολείται με τις υποθέσεις ιατρικών λαθών και αμέλειας. 

 

Η παροχή των υπηρεσιών μας, βασίζεται στην επιστημονική αρτιότητα των εξειδικευμένων ιατρικών εμπειρογνωμόνων και τη νομική τεκμηρίωση της έμπειρης δικηγορικής μας ομάδας. 

 

Οι αρχές και τα πρωτόκολλα που εφαρμόζουμε, ακολουθούν όλες τις επιστημονικές προϋποθέσεις που είναι απαραίτητες για τη διερεύνηση της εκάστοτε υπόθεσης.

Αναπαραγωγή Βίντεο

Η προσέγγιση μας

ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Παρέχουμε τις νομικές μας υπηρεσίες εντός και εκτός Ελλάδας, σε όλα τα φυσικά πρόσωπα που έχουν υποστεί ιατρικό λάθος.

 

Με ειλικρίνεια και ακεραιότητα, προσεγγίζουμε το σύνθετο νομικό ζήτημα του ιατρικού λάθους, αναζητώντας ουσιαστικές λύσεις που δικαιώνουν τον ασθενή και την οικογένεια του. 

 

Η ομάδα μας παραμένει πιστά αφοσιωμένη στην υπεράσπιση των ασθενών που υπέστησαν οποιαδήποτε βλάβη στην υγεία τους από κακή ιατρική πρακτική ή αμέλεια, στηρίζοντας τη δίκαιη προσπάθεια τους στη διεκδίκηση αποζημίωσης.

 

Η αποστολή μας

Στο Συνήγορο του Ασθενή μοναδική μας πίστη είναι ότι κάθε ασθενής που έχει υποστεί οποιαδήποτε βλάβη στην υγεία του από ένα ιατρικό λάθος αξίζει μια αφοσιωμένη νομική υποστήριξη στον αγώνα που διανύει. 

 

Έχοντας μελετήσει περισσότερες από 3.000 ιστορίες ιατρικών λαθών στην Ελλάδα, είμαστε βέβαιοι ότι το πρώτο βήμα την καταπολέμηση της αύξησης τους στη χώρα μας, είναι η κοινοποίηση των περιστατικών και η απόδοση δικαιοσύνης.

 

Η αποστολή μας είναι να προστατεύσουμε τα Δικαιώματα του Ασθενή και να παρέχουμε κορυφαίας ποιότητας νομική υποστήριξη σε όλους όσους έχουν ανάγκη τη βοήθεια μας.

Anastasia Mich Facebook Reviews

Χαιρομαι που υπαρχει μια τετοια βοηθεια!!❤️❤️

Χριστίνα Σακκά Facebook Reviews

Επιτέλους το χρειάζεται πολύς κόσμος. Συγχαρητήρια για αυτο που κάνετε 1000 μπράβο ειναι μια ανάσα αυτο για μας. Να σται καλά...!!!!!!

George Koutinas Facebook Reviews

Εξαιρετική πρωτοβουλία. Καιρός είναι να μιλησουμε ανοιχτά για την ιατρική ευθύνη και για την ανάγκη ασφαλιστικής κάλυψης ώστε να υπάρχει σωστή και δίκαιη αποζημίωση στην περίπτωση εξ αμελείας ιατρικού λάθους.

Kostas Grammatikos Facebook Reviews

Επιτέλους δημιουργήθηκε μια απάντηση στην κακώς εννοούμενη συναδελφική αλληλεγγύη των γιατρών που συνασπίζονται για να καλύψουν ιατρικά λάθη συναδέρφων γιατρών.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΠΑΔΟΓΙΩΡΓΑΚΗΣ Facebook Reviews

Ενα μεγάλο μπράβο στον Συνήγορο του ασθενή.

    Βρείτε τη Δικαίωση που σας αξίζει!

    Εάν έχετε σε υποστεί ιατρικό λάθος, μπορείτε να εμπιστευτείτε την ομάδα μας!