ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΑΣΘΕΝΗ

Ποιοι είμαστε;

Slider

ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΑΣΘΕΝΗ

Ποιοι είμαστε;

Slider

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΤΑ ΙΑΤΡΙΚΑ ΛΑΘΗ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΣΤΕΙ

Ο Συνήγορος του Ασθενή είναι ένα εξειδικευμένο τμήμα  της δικηγορικής εταιρείας BCLA που προέκυψε από το αυξανόμενο πρόβλημα των Ιατρικών Λαθών που μαστίζει τη χώρα μας. Με πολυετή εμπειρία στα ιατρικά λάθη και στην αποζημίωση τους παρέχουμε όλη τη νομική υποστήριξη από την αρχή της υπόθεσης μέχρι τη δίκη και την αποζημίωση του ασθενή.

Με αίσθημα ευθύνης η ομάδα των νομικών συμβούλων μας, μπορεί να σας ενημερώσει κατόπιν ραντεβού για τα δικαιώματά σας απέναντι στις πράξεις και παραλείψεις των ιατρών.

Η φιλοσοφία μας

Κεντρική φιλοσοφία του Συνηγόρου του Ασθενή είναι ότι κανένας δεν μπορεί να παίζει με ανθρώπινες ζωές. Δυστυχώς πολλοί συμπολίτες μας έχουν χάσει τη ζωή τους ή έχουν αποκτήσει σοβαρά προβλήματα λόγω Ιατρικών Λαθών. Σκοπός μας είναι η πλήρη ενημέρωση των ασθενών για τα δικαιώματα τους και την αποζημίωση που μπορούν να διεκδικήσουν.

Η πλειοψηφία των θυμάτων δεν γνωρίζει ότι δικαιούται υψηλή αποζημίωση αρκεί να κινηθεί δικαστικά κατά του γιατρού ή του Νοσηλευτικού Ιδρύματος που ευθύνεται. Ο Συνήγορος του Ασθενή σας βοηθά να μάθετε τα δικαιώματα σας ως ασθενείς και φυσικά να τα διεκδικήσετε. Κάθε ιατρικό σφάλμα πρέπει να πάρει το δρόμο για τις δικαστικές αίθουσες!  Ενημερωθείτε για κάθε περίπτωση: