Γλύτωσε 3 φορές από καρκίνο και “έφυγε” από το εμβόλιο

21 Απριλίου, 2021

Λίγες ημέρες μετα την καταγγελία της 64χρονης από την Αμαλιάδα, που εμφάνισε παρενέργειες από το εμβόλιο της Astrazeneca, έρχεται μία ακόμη υπόθεση για το εμβόλιο, με αυτή τη φορά να καταλήγει, δυστυχώς, στο θάνατο της άτυχης γυναίκας. 

 

Μία γυναίκα 61 ετών, άφησε την τελευταία της πνοή μόλις πέντε ημέρες μετά τον εμβολιασμό της με Astrazeneca. Η οικογένεια της καταγγέλει ότι η γυναίκα είχε δηλώσει όλα τα υποκείμενα νοσήματα της και παρ’ όλα αυτά της χορηγήθηκε λανθασμένα το εμβόλιο 

 

 

Τονίζουν μάλιστα ότι διαθέτουν το σχετικό έγγραφο που συμπλήρωσε στο εμβολιαστικό κέντρο που επισκέφθηκε. Αναφέρουν ότι της είχαν δώσει άδεια να μπορέσει να υποβληθεί στον εμβολιασμό και μάλιστα, όλοι όσοι είχε απευθυνθεί, ακόμη και ο προσωπικός της γιατρός τον οποίο συμβουλεύτηκε, της είχαν δώσει συγκατάθεση προκειμένου να εμβολιαστεί… 

 

Η οικογένεια της 61χρονης που έχασε τη ζωή της, υποστηρίζουν ότι προφανώς δεν υπήρχαν οδηγίες από την Astrazeneca προς τους γιατρούς για τους πολίτες που δε θα πρέπει να υποβληθούν στον εμβολιασμό. Όπως είναι λογικό και οι γιατροί των εμβολιαστικών κέντραων ακολουθούν τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας και των εταιρειών.

Μηνυτήρια αναφορά υπέβαλλε η οικογένεια…

 

Ο δικηγόρος της γυναίκας, σε τηλεοπτική εκπομπή τόνισε για ακόμη μία φορά ότι όλοι έδωσαν τη συγκατάθεση τους στον εμβολιασμό της 61χρονης, παρά τα υποκείμενα νοσήματα της. Επισημαίνει ότι η Astrazeneca έχει επικοινωνήσει με τον γιατρό στο εμβολιαστικό κέντρο και αναμένουν τις ιστολογικές εξετάσεις.  

 

Σύμφωνα με τη νεκροψία, η γυναίκα κατέληξε από θρόμβωση. Η οικογένεια έχει ήδη κινήσει τις απαραίτητες διαδικασίες, διεκδικώντας το αναφαίρετο δικαίωμα της να γνωρίζει τι ακριβώς της συνέβη και κατάληξε τόσο άδικα. Γι’ αυτό το λόγο υπέβαλλε μηνυτήρια αναφορά για ανθρωποκτόνια και θα διερευνήσει σε βάθος της απόφαση, έως ότου δικαιωθεί.

"Η οικογένεια μου έχει δώσει εντολή για μηνυτήρια αναφορά για ανθρωποκτονία"

... αναφέρει ο δικηγόρος της οικογένειας της 61χρονης

Τι έδειξε η νεκροψία..

 

Ο γιος της 61χρονης, περιέγραψε αναλυτικά όλα όσα συνέβησαν έως ότου να καταλήξει η μητέρα του: «Έκανε το Σάββατο 27 μαρτίου το εμβόλιο, αργά το ίδιο βράδυ τις έπεσε το οξυγόνο. Μετά ήταν μια χαρά, πήγε στη δουλειά της. Την Τετάρτη μου είπε ότι θα καθόταν σπίτι. Δεν ένιωθε καλά και εκανε τεστ covid και ακτινογραφία. Μιλήσαμε στη 13:00. Ήταν αρνητική στον κορονοϊό, ενώ η ακτινογραφία ήταν καθαρή. 13:15 την ξανά πήρα τηλέφωνο και δεν μου απάντησε. Μπήκα στην κάμερα που είχαμε και την είδα να έχει σβήσει» ανέφερε.

 

Εκείνο που συγκολινίζει περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, είναι ότι η 61χρονη είχε περάσει τρεις φορές καρκίνο και τον είχε νικήσει... 

Νίκησε τον καρκίνο, ακολούθησε τις οδηγίες των ειδικών και πήγε να εμβολιαστεί, συγκαταλεγόμενη μάλιστα τις ευπαθείς ομάδεςγια να καταλήξει από θρόμβωση. 

Ο Συνήγορος του Ασθενή είναι δίπλα σας!

 

Κάθε πολίτης έχει αναφαίρετο το Δικαίωμα στην προκειμένη πανδημία, να διαλευκάνει τα αίτια σωματικών βλαβών σε βάρος της υγείας τους αλλά ακόμη και την αιτία θανάτου συγγενικών/φιλικών του προσώπων, σε όλες τις ύποπτες περιπτώσεις, αλλά ακόμα και σε όλες τις επιβεβαιωμένες περιπτώσεις νόσησης από Covid-19.

 

Εάν πιστεύετε ότι η υγείας σας ή κάποιου αγαπημένου να σας προσώπου έχει υποστεί βλάβη, έχετε το δικαίωμα να κινηθείτε νομικά και να αποζημιωθείτε για τη βλάβη.

 

 

Ο Συνήγορος του Ασθενή μπορεί να σας βοηθήσει να καθορίσετε τι ακριβώς συνέβη στην υπόθεση σας και να σας καθοδηγήσει για τα επόμενα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε. Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας στο 211-0121395 ή με email στο info@sta.bcla.com για να ενημερωθείτε για τα επόμενα σας βήματα.

Πιστεύετε ότι η υγεία σας παραμελήθηκε λόγω της πανδημίας;

Μη διστάσετε να ζητήσετε τη συμβουλή μας για οποιαδήποτε απορία σας.

Λ. Συγγρού 262, Αθήνα Τ.Κ 17672

+30 211 012 1395

support@sta.bcla.gr

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας