41χρονη έχασε τη ζωή της μετά από εγχείρηση ρουτίνας!

20 Νοεμβρίου, 2018

Μια από τις περιπτώσεις που έχει απασχολήσει αρκετά την κοινή γνώμη είναι εκείνη της 41χρονης γυναίκας που έχασε τη ζωή της μετά από μία εγχείρηση ρουτίνας.
Η άτυχη γυναίκα εισήχθη στο νοσοκομείο με σκοπό να αφαιρέσει λάμα από το πόδι της. Η εγχείρηση θεωρείται επέμβαση ρουτίνας στους ιατρικούς κύκλους. Μετά την ολοκλήρωση της εγχειρητικής διαδικασίας και όταν η ασθενής συνήλθε από τη νάρκωση οι γιατροί διαπίστωσαν ότι υπήρχε πρόβλημα λειτουργίας στο συκώτι και τα νεφρά της.
Μη μπορώντας να διαχειριστούν την κατάστασή και να αναγνωρίσουν τα αίτια της επιδείνωσης της, η διοίκηση του νοσοκομείου αποφάσισε τη μεταφορά της από το νησί που βρισκόταν σε μεγαλύτερο νοσοκομείο της επαρχίας.

Δυστυχώς η γυναίκα δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή και κατέληξε.

Αυτό που δεν έχει διευκρινιστεί είναι η αιτία που οδήγησε σε αυτή τη θλιβερή κατάληξη. Το νοσοκομείο έλεγξε άμεσα τα χειρουργεία, καθώς 4 ακόμα ασθενείς εμφάνισαν κάποιες επιπλοκές μετά από επεμβάσεις, αλλά η περίπτωση ενδονοσοκομειακής λοίμωξης αποκλείστηκε.
Η οικογένειά της άτυχης 41χρονης αναμένει να αποδοθεί δικαιοσύνη για όσα συνέβησαν στο χειρουργείο για τις αποφάσεις που πάρθηκαν αλλά και για τα λάθη που έκανε το ιατρικό και διοικητικό προσωπικό.
Αν έχετε βιώσει από προσωπική σας εμπειρία ή μέσα από κάποιο οικείο σας παρόμοιο περιστατικό είναι πολύ σημαντικό να μιλήσετε και να μοιραστείτε την ιστορία σας.

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Button_Widget”][/siteorigin_widget]