Αγγελική Νικολούλη: Το μοιραίο ιατρικό λάθος

12 Ιουνίου, 2019

Η λάθος διάγνωση των γιατρών παραλίγο να στοιχίσει τη ζωή της μητέρας της.
Η γνωστή δημοσιογράφος βρισκόταν στο γραφείο της, προετοιμάζοντας το νέο επεισόδιο της εκπομπής της, όταν ενημερώθηκε πως η μητέρα της εισήλθε στο νοσοκομείο με έντονους πόνους στην κοιλιακή χώρα.
Οι γιατροί την ενημέρωσαν ότι πρόκειται απλώς για φλεγμονή εντέρου και δεν υπήρχε κάποιος λόγος ανησυχίας. Παρά την έντονη αγωνία της, η αγαπημένη σε όλους δημοσιογράφος, ολοκλήρωσε την εκπομπή της σε έντονο συναισθηματικό κλίμα.
Ωστόσο, αμέσως το ίδιο βράδυ μετέβη στον Πύργο για να βρεθεί στο πλευρό της μητέρας της και να επιβεβαιώσει και η ίδια την κατάσταση υγείας της. Μόλις έφτασε στο νοσοκομείο διαπίστωσε ότι η μητέρα της είχε χειροτερέψει και αποφάσισε να την μεταφέρει σε άλλο νοσοκομείο στην Πάτρα.
Εκεί οι γιατροί αφού την εξέτασαν διαπίστωσαν ότι η γυναίκα έχει σοβαρό πρόβλημα με την χολή της!
Συγκεκριμένα, είχε ρήξη της χολής της, κάτι που ήταν ιδιαίτερα επικίνδυνο για την υγεία της ασθενούς εάν δεν αντιμετωπιζόταν εγκαίρως, καθώς ήταν σχεδόν έτοιμη να εκραγεί!
Η γυναίκα ήρθε πολύ κοντά με τον θάνατο και έδωσε μάχη για τη ζωή της! Τα πρώτα 24ωρα ήταν καίρια και παρέμεινε στο νοσοκομείο υπό συνεχή παρακολούθηση μέχρι να ξεφύγει του κινδύνου.
Η Αγγελική Νικολούλη παρέμεινε στο πλευρό της μητέρας της μέχρι να επανέλθει και επέστρεψε ξανά στην Αθήνα για να συνεχίσει τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.
 
Πηγή: https://www.gossip-tv.gr