Ακόμα μια υπόθεση φεύγει με επιτυχία από την BCLA! Η εξωδικαστική μάχη και το κέρδος των 42.500€.

Ακόμα μια υπόθεση φεύγει με επιτυχία από την BCLA! Η εξωδικαστική μάχη και το κέρδος των 42.500€.

15 Μαρτίου, 2023

Ακόμα μια υπόθεση φεύγει με επιτυχία από την BCLA! Η εξωδικαστική μάχη και το κέρδος των 42.500€.

 

Η ομάδα μας αλλά και η δικαιοσύνη, στάθηκε στο πλευρό της ανήλικης Νικολέτας και της οικογένειας της, καθώς κινδύνεψε να χάσει την ζωή της από ιατρική αμέλεια το 2019!
Η υπόθεση της ανήλικης ασθενούς, ξεκίνησε όταν οι γονείς την μετέφεραν σε ιδιωτική κλινική λόγω πόνων στην κοιλιά. Οι αμελείς πράξεις και παραλείψεις του ιατρικού αλλά και νοσηλευτικού προσωπικού, έφεραν ως αποτέλεσμα την μόνιμη βλάβη στην υγεία της. Αυτό σημαίνει παραλυτικό ειλεό, λόγω περιτονίτιδας. Η αδικαιολόγητη καθυστέρηση χειρουργικής επέμβασης κατά την προσπάθεια αποκόλλησης ελίκων Ειλεού, κατάφερε να γίνει ζημιογόνα για την ασθενή. Η μετάβαση της σε δημόσιο νοσοκομείο κατάφερε να σώσει τη ζωή της, έτσι ώστε να μπορεί σήμερα να διεκδικεί μαζί με την οικογένεια της, όσα της αναλογούν από την επίπονη διαδικασία που έζησε!

 

Η συγκεκριμένη υπόθεση, αν και ξεκίνησε διεκδικώντας μεγάλο χρηματικό ποσό αλλά με άγνοια για το πως θα προχωρήσει η υπόθεση, πέρασε στο σίγουρο στάδιο του εξώδικου μηχανισμού. Το κέρδος αυτού πάντα σύμφωνα με την καθοδήγηση και τα θέλω της οικογενείας, άγγιξαν το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 42.500 €! Μια νίκη για την ασθενή και για την οικογένεια της!

 

Δεν είναι λίγες οι στιγμές που οι ασθενείς είτε μαζί με τις οικογένειες είτε χωρίς, βιώνουν μια στρεσογόνο περίοδο από την ημέρα κατάθεσης, έως την ημέρα της απόφασης. Αυτό μπορεί να επιφέρει φόβο, ερωτήματα, έλλειψη εμπιστοσύνης κ.α.
Η έμπειρη ομάδα μας, γνωρίζει τι μπορεί να επιφέρει αυτό, για αυτό οι καλύτεροι βρίσκονται κοντά μας!
Η πρόταση εξωδικαστικής επίλυσης της υπόθεσης, έφερε όχι μόνο καλά αποτελέσματα σε σύντομο χρονικό διάστημα από ότι υπολογιζόταν, αλλά κατάφερε να δώσει πίσω στην οικογένεια και την ασθενή την βεβαιότητα για ζωή!

 

Οι εξωδικαστικές υποθέσεις, προσφέρουν επιτυχίες.

 

  • Οι λόγοι είναι οι εξής:
  • Είναι μια σύντομη διαδικασία, σε αντίθεση με την δικαστική
  • Σταματά να φέρνει τον/την ασθενή σε επώδυνη θέση και να τον βάζει στην διαδικασία υπενθύμισης των γεγονότων
  • Δεν παίρνει μεγάλες διαστάσεις και όλα επιλύονται μέσα σε ένα κλειστό κύκλου
  • Το αποτέλεσμα είναι σίγουρο
  • Βγαίνεις πάντα νικητής

 

Δεν είναι η μοναδική περίπτωση εξωδικαστικού συμβιβασμού, πόσο μάλλον νίκης για την εταιρία μας. Είναι όμως ακόμα ένα νέο χαμόγελο για τον πελάτη μας που έμεινε πλήρως ικανοποιημένος από τις υπηρεσίες και την αξιόλογη ομάδας!