Αντί για υαλουρονικό, χρησιμοποιούσαν φυσιολογικό ορό και τζελ υπερήχων! Μπλεγμένη γνωστή Influencer

Αντί για υαλουρονικό, χρησιμοποιούσαν φυσιολογικό ορό και τζελ υπερήχων! Μπλεγμένη γνωστή Influencer

6 Μαρτίου, 2023

Σάλο έχει προκαλέσει στα social media, γνωστό Ινστιτούτο Αισθητικής στο κέντρο της Αθήνας, που «κορόιδευε» πελάτισσες και εισέπραττε χρήματα . Μπλεγμένη στην όλη υπόθεση φαίνεται πως είναι γνωστό μοντέλο / Influencer που προωθούσε τον χώρο και έστελνε πελάτισσες.


Αντί για υαλουρονικό, χρησιμοποιούσαν φυσιολογικό ορό και τζελ υπερήχων!

Η διάσημη πλατφόρμα του tik tok όπου και γίνονταν η συγκεκριμένη εμφάνιση της διαφήμισης, έχει πάρει φωτιά από χρήστες, που ακολούθησαν και πίστεψαν τα λόγια της Δήμητρας Αλεξανδράκη, που όπως φαίνεται, ήταν μια από εκείνες που είχαν αναλάβει την προώθηση του χώρου.

Το γνωστό «ινστιτούτο της απάτης», όπως το ονομάζουν, βρίσκεται στην περιοχή της Ερμού, και όπως φαίνεται έχει εξαπατήσει πολλές πελάτισσες, αλλάζοντας διαρκώς επωνυμία και αποσπώντας αστρονομικά ποσά αφήνοντας παράλληλα, με σωματικά τραύματα τους πελάτες που έπεσαν θύματα των δήθεν δελεαστικών προσφορών του.

 

Κάτοχοι της εφαρμογής tik tok & instagram έχουν μπλέξει το όνομα της Influencer με το όνομα της εταιρίας και τα σχόλια/ videos δίνουν και παίρνουν!

 

Έπειτα από τις δεκάδες καταγγελίες που έχει δεχτεί η ίδια, βγήκε να μιλήσει ανοιχτά για την λάθος απόφαση και πως η ίδια είναι θύμα της υπόθεσης.

 

«Έχω χάσει τον ύπνο μου τους τελευταίους δύο μήνες. Έχω ξεκινήσει και κάνω εξυπηρέτηση πελατών σε ένα κατάστημα που δεν είναι δικό μου. Πήγα και δοκίμασα τις υπηρεσίες τους και ήταν όλα τέλεια, ένα υπέροχο ιατρείο, όλα μια χαρά. Ο γιατρός μου έκανε ενέσιμα, δεν θα έδειχνα ποτέ κάτι που δεν το έχω δοκιμάσει. Απαιτώ να τους επιστρέψουν τα χρήματα σε όσες γυναίκες είναι δυσαρεστημένες. Με ξεγέλασαν αλλά υπάρχουν γυναίκες που πήραν τα χρήματα τους πίσω. Επικοινώνησα μαζί τους και μου είπαν να πάω στο εξοχικό τους στην Αράχωβα».
«Δεν έχω εξαπατήσει κανέναν, καλύτερα να πέσει φωτιά να με κάψει. Έχω χάσει τον ύπνο μου με αυτό το πράγμα. Δέχθηκα μία επίθεση στο Instagram, ότι είμαι συνένοχη, μου έσκασαν τα λάστιχα του αυτοκινήτου, ακούω να λένε ότι τους τραμπουκίζουν, ότι δεν θα τους ξαναδεί η μάνα τους. Έχω βίντεο από πολλές κοπέλες και γυναίκες που κλαίνε και μου λένε: θέλουν να μας εξαφανίσουν, μας κάνουν πραγματικό εκβιασμό».

 

Έπειτα των πολλών καταγγελιών, είτε από πελάτισσες είτε από εργαζομένους που μίλησαν και για μισθούς που δεν έλαβαν ποτέ αλλά και για τις μεθόδους που χρησιμοποιούσαν, στο συγκεκριμένο κέντρο αισθητικής διενεργήθηκε έρευνα και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος εννέα (9) ανθρώπων, μεταξύ αυτών του ιδιοκτήτη, για απάτη, σωματικές βλάβες και υπεξαίρεση. Ένας εκ των ιδιοκτητών παρουσιάζονται ως πλαστικός χειρουργός στο Θριάσιο νοσοκομείο και έταζε χειρουργεία, με το αντίστοιχο αντίτιμο φυσικά.

 

 

Καταγγελία εργαζόμενης

 

“Τα μηχανήματα δε δουλεύανε, δεν είχαν συντηρηθεί ποτέ. Υπήρχαν σφραγισμένα προϊόντα, τα οποία επιδείκνυαν στον κάθε πελάτη. Όταν ο γιατρός πήγαινε να κάνει την προετοιμασία της θεραπείας, έβαζε στην άκρη το σφραγισμένο κουτί, έπαιρνε άδεια μπουκαλάκια μπότοξ, τα γέμιζε με φυσιολογικό ορό και το χορηγούσε στον πελάτη. Το ίδιο γινόταν και με το υαλουρονικό. Εκτός από φυσιολογικό ορό έβαζαν και τζελ υπερήχων στη σύριγγα ώστε να σταθεροποιηθεί στο σημείο, να φαίνεται φουσκωμένο”.
“Κάποιες περιπτώσεις που ερχόντουσαν ήταν δύσκολες. Τους έλεγαν ότι πρέπει να κάνουν χειρουργείο οπότε τους έλεγαν ότι θα πρέπει να δώσουν κάποια προκαταβολή, με την οποία θα μπορέσουν να εξασφαλίσουν ημερομηνία στο νοσοκομείο. Θυμάμαι μια ηλικιωμένη από την Κηφισιά που της είχαν πάρει 12.000 ευρώ προκαταβολή. Όταν ερχόταν ο καιρός για το χειρουργείο και δε γινόταν και παραπονιούνταν, ερχόταν με τους μπράβους του και έλεγε μη μας απειλήσεις γιατί έχω γνωστούς και μπορώ να σου κάνω κακό”.

 

Σας εφιστούμε την προσοχή για όποιον κλάδο επιλέξετε να προχωρήσετε μια θεραπεία και πάντοτε να κρατάτε απόδείξεις για το τι συμβαίνει.

 

Ποτέ μην αφήσετε κάποιον να εκμεταλλευτεί την ανάγκη και την υγείας σας. Ο Συνήγορος του Ασθενή είναι κοντά σας και μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του σε ότι χρειαστείτε.