Άντρας είδε νοσοκόμο να ασελγεί στο πτώμα της γυναίκας του!

Άντρας είδε νοσοκόμο να ασελγεί στο πτώμα της γυναίκας του!

8 Ιανουαρίου, 2019

Ένα πραγματικά άρρωστο περιστατικό συνέβη στη Βολιβία! Άντρας έπιασε νοσοκόμο να ασελγεί στο πτώμα της γυναίκας του!

Το περιστατικό συνέβη σε μεγάλο νοσοκομείο της χωρας και ο 27χρονος νοσοκόμος δήλωσε ότι δεν θυμάται τίποτα. Ο σύζυγος της νεκρής γυναίκας είχε επιστρέψει στο νοσοκομείο για να πληρώσει τα ιατρικά έξοδα και είδε έντρομος τον νοσοκόμο πάνω από το πτώμα της γυναίκας του με κατεβασμένο το παντελόνι του.

Ο νεαρός νοσοκόμος κατηγορήθηκε για νεκροφιλία και συνελήφθη από την αστυνομία! Είναι απίστευτο τέτοια περιστατικά να συμβαίνουν από ανθρώπους που υποτίθεται έχουν αφιερώσει τη ζωή τους στη φροντίδα ασθενών.

Ο μηχανισμός υγείας θα πρέπει να ελέγχει διαρκώς το προσωπικό του και να φροντίζει για το υψηλό επίπεδο παροχής υπηρεσιών και φροντίδας, διασφαλίζοντας τη σωστή μεταχείριση και προστασία της υγείας των ανθρώπων που χρειάζονται ιατρική και νοσηλευτική βοήθεια.

Μπορείτε να διαβάσετε και άλλες απίστευτες ιστορίες που έλαβαν χώρα μέσα σε δημόσια νοσοκομεία αν κατεβάσετε το βιβλίο που ετοίμασε η εξειδικευμένη μας ομάδα. Στο βιβλίο μας που είναι αφιερωμένο στα Ιατρικά Σφάλματα, μπορείτε να να δείτε παραδείγματα αποζημιώσεων από από 1.000€ ως 624.000€,  αληθινές ιστορίες, βασικές αιτίες Ιατρικών Λαθών κ.α.
[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Button_Widget”][/siteorigin_widget]