Απίστευτο! Μικρά παιδιά κόλλησαν AIDS εξαιτίας Ιατρικού Λάθους!

4 Οκτωβρίου, 2018

Όταν η ανευθυνότητα και η αμέλεια καταστρέφει ζωές μικρών παιδιών!

Άνευ προηγουμένου είναι το σκάνδαλο που συντάραξε την παγκόσμια κοινή γνώμη με την υπόθεση των 26 παιδιών που λόγω ιατρικής αμέλειας μολύνθηκαν με τον θανατηφόρο ιό.
Η υπόθεση που διαδραματίστηκε στο Νότιο Κιργιστάν είναι ακόμα ένα παράδειγμα της ανικανότητας και της ανεύθυνης στάσης μερίδας ιατρών με την οποία έρχονται αντιμέτωποι οι ασθενείς σε όλο τον κόσμο και που μπορεί να αποβεί μοιραία για την υγεία και την ίδια τους της ζωή.
Η υπόθεση των άτυχων ανηλίκων ξεσήκωσε ένα τσουνάμι αντιδράσεων στη χώρα με τις διώξεις κατά των ιατρών να είναι μαζικές και απολύτως παραδειγματικές. Την αμέλεια των γιατρών ανακοίνωσε το ίδιο το υπουργείο Υγείας της χώρας και κατήγγειλε κάθε προσπάθεια συγκάλυψης της υπόθεσης. Η Δικαιοσύνη τιμώρησε πάνω από εικοσιένα άτομα, γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό, με ποινές μέχρι 8 χρόνια κάθειρξη.
Ωστόσο η ζωή των μικρών παιδιών και των οικογενειών του σημαδεύτηκε ανεξίτηλα και καταστράφηκε. Ανάλογες  περιπτώσεις Ιατρικών Λαθών είναι συνήθεις ακόμα και στη χώρα μας, με χιλιάδες περιπτώσεις ασθενών, οι οποίοι έπεσαν θύματα ασυνείδητων γιατρών και για χρόνια επιζητούν την δικαίωση.
Πολλές από τις ιστορίες αυτές θα τις βρείτε στο βιβλίο «ΙΑΤΡΙΚΑ ΛΑΘΗ» του Συνηγόρου του Ασθενη, όπου παρουσιάζονται αληθινές ιστορίες ιατρικών λαθών, καθώς και οι διέξοδοι των θυμάτων για να δικαιωθούν.  Είτε σας έχει ήδη συμβεί κάποιο ιατρικό σφάλμα, είτε θέλετε να είστε ενημερωμένοι για όσα συμβαίνουν στην χώρα μας και στον κόσμο, το βιβλίο είναι ένα απαραίτητο εφόδιο για εσάς.

Αν θέλετε το βιβλίο μπορείτε να το κατεβάσετε εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Button_Widget”][/siteorigin_widget]