Ασθενής έκανε 3 εγχειρήσεις! Τις 2 χωρίς λόγο!

27 Ιουλίου, 2018

Ασθενής έκανε 3 εγχειρήσεις! Τις 2 χωρίς λόγο!

Στα δικαστήρια της Πάτρας οδηγήθηκε γνωστός γιατρός της πόλης και κρίθηκε ένοχος για Ιατρικό Λάθος! Ο ασθενής που κινήθηκε νομικά εναντίον του, είχε απευθυνθεί στον γιατρό γιατί είχε πόνους στη μέση. Ο γιατρός έκρινε απαραίτητο ότι πρέπει να εγχειριστεί στον ο4 και ο5 σπόνδυλο.

Ο άτυχος ασθενής παρ’ όλο που έκανε τις εγχειρήσεις, συνέχισε να έχει τους ίδιους πόνους κι έτσι αποφάσισε να απευθυνθεί σε άλλο γιατρό στην Αθήνα. Ο δεύτερος γιατρός του διέγνωσε ότι έχει έναν καλοήθη όγκο στην “ιερά χώρα” που έπρεπε να αφαιρεθεί.

Έτσι έκανε και την δεύτερη εγχείρηση και αφαίρεσε όντως τον όγκο αλλά ο ασθενής συνέχισε να έχει αφόρητους πόνους! Αποδείχθηκε τελικά ότι οι βίδες που είχαν χρησιμοποιηθεί στο πρώτο χειρουργείο, που είχε γίνει και χωρίς λόγο, έρχονταν σε επαφή με το δέρμα του ασθενή και γι’ αυτό δεν σταματούσαν οι πόνοι!

Ευτυχώς το μαρτύριο του άτυχου άνδρα τελείωσε χωρίς κάποια μόνιμη ζημιά αλλά φυσικά ο υπεύθυνος τιμωρήθηκε! Ο Πατρινός γιατρός καταδικάστηκε με ποινή φυλάκισης και με χρηματική ικανοποίηση!

Μία λάθος διάγνωση μπορεί να είναι πολύ σοβαρή! Μπορεί ακόμα και να στοιχίσει μία ανθρώπινη ζωή!

Μην αφήνετε τίποτα στην τύχη! Μιλήστε στο Συνήγορο του Ασθενή για οποιοδήποτε Ιατρικό Λάθος! Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να αποζημιωθείτε!

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Button_Widget”][/siteorigin_widget]