Ευτυχώς έκανε λάθος διάγνωση!

Ευτυχώς έκανε λάθος διάγνωση!

1 Ιουλίου, 2019

Χάρη στο ιατρικό λάθος γέννησε την κόρη της
Η Γωγώ Μαστροκώστα μίλησε για την περιπέτεια που έζησε με την υγεία της και πως ένα ιατρικό λάθος της χάρισε την κόρη της!
Η γνωστή γυμνάστρια μοιράστηκε τη λάθος γνωμάτευση που άλλαξε τη ζωή της. Ο γιατρός που την εξέτασε την ενημέρωσε ότι δεν είχε καρκίνο.
“Μου είπε ότι δεν έχω κάτι, και έφυγα γιατί έτσι ήθελα να πιστέψω”. Όταν μια νέα γυναίκα έχει διαγνωστεί με καρκίνο του μαστού, δεν επιτρέπεται να κάνεις παιδί για τουλάχιστον 5 χρόνια.
Την περίοδο που έφερε στον κόσμο την κόρης της, έμαθε ότι πάσχει από καρκίνο. Όταν αποκάλυψε στην κόρη της για την περιπέτεια της υγείας της, εκείνη αναφώνησε με ευγνωμοσύνη “Τι καλός άνθρωπος που έκανε λάθος!”.
Όπως αποκάλυψε, δεν κατάφερε να χαρεί τα παιδικά χρόνια του παιδιού της, λόγω της ταυτόχρονης παρουσίας του καρκίνου. Έπρεπε να δώσει όλη της την ενέργεια και τις δυνάμεις για την καταπολέμηση της ασθένειας.
“Ήταν το τίμημα για να έρθει στη ζωή η κόρη μου” πρόσθεσε συγκινημένη.
 
Δείτε το βίντεο εδώ
 
Πηγή: https://www.mothersblog.gr/news/story/35323/gogo-mastrokosta-eytyxos-ekane-lathos-diagnosi-o-giatros-kai-mporesa-na-apoktiso-tin-kori-moy-vinteo