Γιατροί πιάστηκαν στα χέρια για τα μάτια νοσοκόμας

29 Αυγούστου, 2019

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στην Πάφο ανάμεσα σε δύο συναδέλφους – γιατρούς. Μήλο της Έριδος αποτέλεσε μία νοσοκόμα.
Το ιατρικό προσωπικό του νοσοκομείου αλλά και οι ασθενείς παρακολούθησαν έκπληκτοι τον διαπληκτισμό που πέρασε γρήγορα από τη λεκτική στη σωματική βία.
Ο λόγος…
Ο ένας από τους δύο γιατρούς φλέρταρε έντονα με νοσοκόμα που εργαζόταν στην ίδια μονάδα γνωρίζοντας ότι η ίδια διατηρεί δεσμό με άλλον γιατρό και συνάδελφό του. Μάλιστα στο παρελθόν είχε επαναληφθεί παρόμοιο περιστατικό το οποίο δεν αποτέλεσε εμπόδιο για τον ίδιο να επαναλάβει τη συμπεριφορά του.
Ο τσακωμός…
Οι γιατροί δεν άργησαν να πιαστούν στα χέρια αφού πρώτα διαπληκτίστηκαν φραστικά. Συνάδελφοι τους προσπάθησαν να τους εμποδίσουν χωρίς επιτυχία. Ευτυχώς κατάφεραν να ηρεμήσουν τα πνεύματα μετά από λίγη ώρα και απέφυγαν την επίσκεψη στο αστυνομικό τμήμα.
Ο αντιεπαγγελματισμός και η βία είναι ανεπίτρεπτα στους επαγγελματικούς χώρους πόσο μάλλον στα νοσοκομεία. Το λειτούργημα του γιατρού θα πρέπει να αποπνέει σεβασμό και εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του. Τέτοιες συμπεριφορές θα έπρεπε να τιμωρούνται από το πειθαρχικό συμβούλιο και την διοίκηση των νοσοκομείων.
πηγή:https://www.protothema.gr