Γιατρός χωρίς πτυχίο ήταν 17 χρόνια επιμελητής!

8 Νοεμβρίου, 2018

Μία απίστευτη ιστορία που συγκλόνισε και όλο τον Ιατρικό Σύλλογο! Γιατρός ασκούσε την ιατρική επί 17 χρόνια σε γνωστό νοσοκομείο της Βόρειας Ελλάδας χωρίς να έχει πάρει ποτέ πτυχίο!

Φυσικά ο διορισμός του ανακλήθηκε όπως ανακοίνωσε και το Φύλλο Εφημερίδας της Κυβερνήσεως. Ο γιατρός είχε διοριστεί το 2001 και μέχρι τον Φεβρουάριο του 2018 εργαζόταν στο νοσοκομείο ως επιμελητής Β΄ στην Παθολογική Κλινική!

Ακόμα δεν έχει γνωστοποιηθεί τι θα γίνει με τα χρήματα που έπαιρνε επί 17 χρόνια από το Ελληνικό Δημόσιο ο γιατρός!
Το δικό μας ερώτημα ως Συνήγορος του Ασθενή είναι πόσο επικίνδυνο ήταν αυτό για όλους τους ασθενείς που επισκέφτηκαν το εν λόγω νοσοκομείο όλα αυτά τα χρόνια; Πόσα Ιατρικά Λάθη θα μπορούσαν να είχαν γίνει ή όντως έγιναν λόγω της απουσίας του πτυχίου της Ιατρικής;

Ακόμα και γιατροί με πτυχίο έχουν κάνει τραγικά Ιατρικά Λάθη πόσο μάλλον κάποιος χωρίς! Το ζήτημα των Ιατρικών Σφαλμάτων δυστυχώς έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις στη χώρα μας και σε πολλές περιπτώσεις όπως σε αυτή, ευθύνη έχει και ο κρατικός μηχανισμός!

Αν θέλετε να ενημερωθείτε για τα δικαιώματα σας σε περίπτωση Ιατρικού Λάθους και πώς μπορείτε να αποζημιωθείτε, μπορείτε να κατεβάσετε το δωρεάν βιβλίο που ετοίμασε η ομάδα μας!
[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Button_Widget”][/siteorigin_widget]