Επικοινωνήστε μαζί μας στα social media

Η φιλοσοφία μας

Η φιλοσοφία μας είναι η διεκδίκηση της ηθικής και οικονομικής δικαίωσης σας για κάθε ιατρικό σφάλμα που έχετε υποστεί.

Αφοσιωμένοι στην υπεράσπιση ασθενών που υπέστησαν βλάβη από κακή ιατρική πρακτική ή αμέλεια, στηρίζουμε τη δίκαιη προσπάθεια τους στη διεκδίκηση αποζημίωσης για το ιατρικό λάθος.

Οι αξίες μας

Διαφάνεια // Ο Συνήγορος του Ασθενή δεσμεύεται από το ιατρικό και δικηγορικό απόρρητο για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων.

Ευελιξία // Εξετάζουμε βήμα – βήμα την υπόθεση σας και μελετούμε το ιατρικό λάθος που έχετε υποστεί. Μαζί αποφασίζουμε τις ενέργειες που σας συμφέρει να γίνουν.

Διαρκής Ενημέρωση // Σας παρέχουμε πλήρη και διαρκή ενημέρωση για την υπόθεση σας, από τη στιγμή της ανάληψης μέχρι την εκδίκαση της.

Η ομάδα μας

// Με κριτήριο την επαγγελματικότητα, την ακεραιότητα μα προπάντων την διακριτικότητα αναπτύξαμε μία ομάδα από εξιδεικευμένους συνεργάτες οι οποίοι σας ενημερώνουν και σας καθοδηγούν.

// Ο Συνήγορος του Ασθενή, διαθέτει εξειδικευμένους συνεργάτες ιατρούς, εμπειρογνώμονες και δικηγόρους, για το χειρισμό πολύπλοκων υποθέσεων ιατρικών σφαλμάτων.

Έχετε υποστεί ιατρικό λάθος; Μπορούμε να βοηθήσουμε
  Τα στοιχεία που μας δίνετε χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για την ενημέρωσή σας για θέματα ιατρικών λαθών σύμφωνα με τους Όρους Χρήσης και την Πολιτική Απορρήτου

  Έχετε υποστεί ιατρικό λάθος; Μπορούμε να βοηθήσουμε

   0
   %
   των ασθενών έχει υποστεί Ιατρικό Λάθος
   0

   ανέρχεται η μέση αποζημίωση ιατρικού λάθους
   0
   %
   στην Ελλάδα έχει λάβει λανθασμένη φαρμακευτική αγωγή

   // Επιστημονικές Έρευνες και πηγές
   για τα ποιοτικά & ποσοτικά χαρακτηριστικά
   των ιατρικών λαθών στην Ελλάδα

   Έρευνα Πα.Πει

   Ποιοτικά Χαρακτηριστικά των Ιατρικών Σφαλμάτων:
   Ερευνητικά ευρήματα από την Ελλάδα

   Ειδικό άρθρο

   Αναφορά ιατρικών σφαλμάτων
   και ασφάλεια ασθενών. Η ορθή προσέγγιση του σφάλματος

   Ιατρικά λάθη

   Οσον αφορά την καταγραφή των ιατρικών λαθών, η Ελλάδα υστερεί έναντι των άλλων χωρών

   // Οι επιβραβεύσεις μας

   // Συχνές Ερωτήσεις


   Πώς μπορώ να ξέρω ότι έχω υποστεί ιατρικό λάθος;


   Επειδή τα περιστατικά διαφέρουν και δεν πρέπει σε τέτοιες περιπτώσεις να μιλάμε γενικά και αόριστα, επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 2110121395, ώστε να σας ενημερώσουμε για όσα χρειάζεστε και να εκτιμήσουμε την περίπτωσή σας.


   Σύμφωνα με το άρθρο 937 τού αστικού κώδικα η αξίωση για διεκδίκηση αποζημίωσης σε περιπτώσεις ιατρικής ευθύνης, παραγράφεται μετά από 5 έτη, αφότου ο παθών έμαθε τη ζημία και τον υπόχρεο σε αποζημίωση. Αν το ιατρικό σφάλμα συνιστά ταυτόχορονα και αξιόποινη πράξη, η οποία κατά τον ποινικο νόμο υπόκειται σε μακρότερη παραγραφή, αυτή ισχύει και για την απαίτηση αποζημίωσης στα αστικά δικαστήρια.Για την ακριβή εκτίμηση του χρόνου παραγραφής της δικής σας υπόθεσης θα χρειαστεί να γνωρίζουμε περισσότερες λεπτομέρειες.

    


   Ναι, μπορείτε να αποζημιωθείτε για όσες πράξεις δεν καλύπτονται από την συναίνεσή σας ή εφόσον αποδειχθεί η πλάνη σας ως προς την συναίνεσή σας Το χαρτί αυτό είναι το έγγραφο συναίνεσης που δίνεται σε ορισμένες περιπτώσεις από τους γιατρούς, ώστε να υπογράψει ο ασθενής ότι έχει ενημερωθεί για τους πιθανούς κινδύνους.   Από το πρώτο κιόλας ραντεβού θα έχετε πλήρη εικόνα τόσο για τη διαδικασία, όσο και για το πλάνο κόστους της υπόθεσής σας. Ηεπικοινωνία, η συνεχής ενημέρωση για την εξέλιξη της υπόθεσής σας, αλλά και η συμβουλευτική από την εξειδικευμένη μας ομάδα δεν έχουν καμία επιπλέον επιβάρυνση για εσάς. Ακόμα και μετά την συνάντηση μας δεν δεσμεύεστε να προχωρήσετε σε συνεργασία αν δεν το επιθυμείτε

   Έχετε υποστεί Ιατρικό Λάθος;

   Ενημερωθείτε άμεσα // Καλέστε στο

   211 0121395