Γυναικολόγος στείρωνε γυναίκες εν αγνοία τους!

12 Νοεμβρίου, 2019

Η αστυνομία αποκάλυψε το αποτρόπαιο έγκλημα του γυναικολόγου και προχώρησε στη σύλληψη του.
Ο 69χρονος γιατρός κατηγορείται ότι προχωρούσε σε υστερεκτομή και στείρωνε γυναίκες χωρίς την άδεια τους. Μάλιστα, σύμφωνα με τις έρευνες, είχε αναλάβει πάνω από 500 επεμβάσεις σε κλινική που αναλάμβανε περιπτώσεις ατόμων που είχαν δεινή οικονομική κατάσταση.
Σε μία εκ των περιπτώσεων, ο γυναικολόγος ισχυρίστηκε ότι οι εξετάσεις μιας ασθενούς έδειξαν ότι είχε καρκίνο και της πρότεινε υστερεκτομή. Παρόλο που η ασθενής επέλεξε μια άλλη επέμβαση, ο γιατρός προχώρησε σε αφαίρεση της μήτρας της. Μάλιστα, κατά την διάρκεια της επέμβασης της τρύπησε την ουροδόχο κύστη της, με αποτέλεσμα να προκληθεί σήψη
Η γυναίκα αναγκάστηκε να παραμείνει στην κλινική επιπλέον μέρες για να αναρρώσει ενώ στον ιατρικό της φάκελο δεν υπήρχε καμία αναφορά ότι πάσχει από καρκίνο.
Μία ακόμα περίπτωση της δράσης του γυναικολόγου ήταν ότι έκοψε μέρος των σαλπιγγών σε ασθενή εν αγνοία της! Η άτυχη γυναίκα αποκάλυψε αρκετά χρόνια αργότερα τι της είχε συμβεί όταν προσπαθούσε να συλλάβει παιδί και επισκέφθηκε γυναικολόγο, ο οποίος την ενημέρωσε ότι δεν θα μπορέσει ποτέ να γίνει μητέρα.
Ο εν λόγω γιατρός έχει κατηγορηθεί αρκετές φορές στο παρελθόν για ύποπτες επεμβάσεις και η άδεια του είχε ανακληθεί το 1996  όταν καταδικάστηκε για φοροδιαφυγή. 
Πλέον βρίσκεται στη φυλακή χωρίς δυνατότητα καταβολής εγγύησης για εγκλήματα σε θέματα υγείας και ψευδείς δηλώσεις. 
 
Πηγή: https://www.newsbomb.gr