Η διαβολική νοσοκόμα με το αγγελικό πρόσωπο

3 Οκτωβρίου, 2019

Η νοσοκόμα έχει συλληφθεί από την αστυνομία για το θάνατο οκτώ βρεφών και την απόπειρα δολοφονίας άλλων έξι!

Η αστυνομία ερεύνησε εξονυχιστικά το σπίτι της νοσηλεύτριας Lucy Letby, η οποία κατηγορείται ότι σκότωνε βρέφη. Το εγκληματολογικό έχει συλλέξει στοιχεία τα οποία θα τεθούν σε εξετάσεις DNA.
Η γυναίκα φαίνεται ότι εμπλέκεται σε ύποπτους θανάτους βρεφών που έλαβαν χώρα στην Βρετανία κατά τα έτη 2015 – 2016 στο νοσοκομείο Countess of Chester. Η έρευνα έχει επεκταθεί σε περίπου 32 περιπτώσεις νεογνών τα οποία έχασαν μυστηριωδώς τη ζωή τους ή τέθηκαν σε κίνδυνο.
Η διεύθυνση του νοσοκομείου απομάκρυνε την νοσηλεύτρια από τη θέση της, γεγονός που κίνησε τις υποψίες των συναδέλφων της. Ωστόσο, κανείς δεν περίμενε ότι πίσω από την απόφαση αυτή, κρυβόταν μία τόσο σοβαρή κατηγορία.
Όταν αποκαλύφθηκε η ενοχή της, όλοι εξεπλάγησαν! Οι συνάδελφοι της μιλούσαν για μια χαμογελαστή επαγγελματία, αφοσιωμένη στη δουλειά της και στην καριέρα της. Μάλιστα, είχε επιλεγεί ως πρόσωπο εκστρατείας για την συγκέντρωση χρημάτων με σκοπό την ανακαίνιση της πτέρυγας φροντίδας νεογνών και τον εξοπλισμό νέων μηχανημάτων.
 
 
Πηγή: https://www.star.gr