Μη φοβάστε να διεκδικήσετε την ιατρική φροντίδα που δικαιούστε!

Ο Συνήγορος του Ασθενή είναι πάντα δίπλα σας και υπερασπίζεται το δικαίωμα σας στην Υγεία!

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας

  Συνεχίζουμε να προστατεύουμε τα δικαιώματα σας

  Διανύουμε μια δύσκολη περίοδο για όλους μας. Ο Συνήγορος του Ασθενή συνεχίζει να αγωνίζεται για τους ασθενείς που έχουν υποστεί ιατρικό σφάλμα. 

   

  Η πανδημία του COVID-19 έχει προκαλέσει αναστάτωση τόσο στο υγειονομικό προσωπικό, όσο και στους ασθενείς, οι οποίοι σε ορισμένες περιπτώσεις αντιμετωπίζουν την οποιαδήποτε ασθένεια μένοντας σπίτι και θέτοντας σε ακόμη μεγαλύτερο κίνδυνο τον εαυτό τους.

   

  Παρά την πλήρη και διαρκή λειτουργία όλων των τμημάτων των δημόσιων και ιδιαίτερα των ιδιωτικών νοσοκομείων, δεν είναι λίγοι εκείνοι οι ασθενείς που αναγκάζονται να αναβάλλουν ακόμη και μία κρίσιμη για την υγεία τους χειρουργική επέμβαση, προκειμένου να μη βρεθούν στο επίκεντρο της πανδημικής κρίσης.   Η καθυστερημένη περίθαλψη και η μη έγκαιρη διάγνωση, μπορεί να έχει ιδιαίτερα επιβλαβείς συνέπειες για την υγεία των ασθενών. 

  Σε αυτή την κρίσιμη περίοδο όπου όλοι είναι ευάλωτοι και εξαντλημένοι συναισθηματικά, γνωρίζουμε ότι χρειάζεστε μία ομάδα που θα βρίσκεται δίπλα σας και θα σας υποστηρίξει απλουστεύοντας την διαδικασία της  ηθικής και οικονομικής σας δικαίωσης.

   

  Τα Ιατρικά Λάθη δεν πρέπει να παραβλέπονται και να συγχωρούνται υπό οποιεσδήποτε συνθήκες!

  Στο Συνήγορο του Ασθενή προσαρμοζόμαστε στη νέα καθημερινότητα και τα μέτρα της κυβέρνησης για την προστασία όλων μας από την διασπορά του ιού COVID-19 με υψηλό αίσθημα συλλογικής και ατομικής ευθύνης.

  Γι’ αυτό το λόγο δημιουργήσαμε έναν μηχανισμό ηλεκτρονικής διαδικασίας, έτσι ώστε να εξυπηρετήσουμε εξ αποστάσεως και να απλοποιήσουμε τη διαδικασία δικαίωσης σας, διασφαλίζοντας σας την ολοκλήρωση της νομικής διαδικασίας για την υπόθεσή σας.

  Έχετε υποστεί Ιατρικό Λάθος;

  Ενημερωθείτε άμεσα
  Καλέστε στο

  Διαδικασία εξ αποστάσεως

  1ο Βήμα

  Επικοινωνήστε με την εξειδικευμένη μας ομάδα του Συνήγορου του Ασθενή στο 211 0121 395, ώστε να ενημερωθείτε αναλυτικά για τα δικαιώματα σας.

  2ο Βήμα

  Ο Συνήγορος του Ασθενή θα σας αποστείλει όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά μέσω e-mail, ώστε να προχωρήσετε στη διεκδίκηση της αποζημίωσης σας.

  3ο Βήμα

  Συμπληρώνετε τα έγγραφα και τα αποστέλλετε ηλεκτρονικά στο support@sta.bcla.gr

  4ο Βήμα

  Πραγματοποιείτε την κατάθεση του χρηματικού ποσού για την εκκίνηση της νομικής διαδικασίας.

  *Θα λάβετε e-mail με αναλυτική περιγραφή των σταδίων προς επίλυση τυχόν αποριών που μπορεί να σας έχουν δημιουργηθεί από τον αρμόδιο της υπόθεσής σας.

  Συχνές Ερωτήσεις

  Επειδή τα περιστατικά διαφέρουν και δεν πρέπει σε τέτοιες περιπτώσεις να μιλάμε γενικά και αόριστα, επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 2110121395, ώστε να σας ενημερώσουμε για όσα χρειάζεστε και να εκτιμήσουμε την περίπτωσή σας.

   

  Ο ασθενής και τα μέλη της οικογένειας του έχουν δυνατότητα διεκδίκησης αποζημίωσης 5 έτη για ιατρικό λάθος και 8 έτη όταν έχει ανασταλεί η παραγραφή

   

  Ναι, μπορείτε να αποζημιωθείτε για όσες πράξεις δεν καλύπτονται από την συναίνεσή σας ή εφόσον αποδειχθεί η πλάνη σας ως προς την συναίνεσή σας Το χαρτί αυτό είναι το έγγραφο συναίνεσης που δίνεται σε ορισμένες περιπτώσεις από τους γιατρούς, ώστε να υπογράψει ο ασθενής ότι έχει ενημερωθεί για τους πιθανούς κινδύνους.

   

  Από το πρώτο κιόλας ραντεβού θα έχετε πλήρη εικόνα τόσο για τη διαδικασία, όσο και για το πλάνο κόστους της υπόθεσής σας. Η
  επικοινωνία, η συνεχής ενημέρωση για την εξέλιξη της υπόθεσής σας, αλλά και η συμβουλευτική από την εξειδικευμένη μας ομάδα δεν έχουν καμία επιπλέον επιβάρυνση για εσάς. Ακόμα και μετά την συνάντηση μας δεν δεσμεύεστε να προχωρήσετε σε συνεργασία αν δεν το επιθυμείτε

   

  Τελευταία Άρθρα

  Ιατρικό λάθος: Ξεχασμένο κεφάλι εμβρύου σε κοιλιά ασθενούς – Αποζημίωση 150.000€

  Θάσος: Πέθανε 4χρονο αγοράκι σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης

  Καταγγέλλει το νοσοκομείο της Σύρου τραυματισμένη γυναίκα

  Έχω βιώσει Ιατρικό Λάθος

  Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα και ενημερωθείτε για το πώς μπορείτε να κινηθείτε