Κοροναϊός: Κινέζοι νοσηλευτές τραγουδούν σε ασθενείς!

18 Φεβρουαρίου, 2020

Η Κίνα βρίσκεται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης και αντιμετωπίζει το τελευταίο διάστημα με σθένος το ξέσπασμα και την εξάπλωση του νέου Κοροναϊού.
Οι Κινέζοι βρίσκονται σε καραντίνα και τα νοσοκομεία προσπαθούν να αντιμετωπίσουν τα κρούσματα και να περιορίσουν την περαιτέρω εξάπλωση του ιού. 
Το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό έχει σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και με κίνδυνο την ίδια του τη ζωή βρίσκεται καθημερινά στις επάλξεις περιθάλποντας ασθενείς. 
Έχουν δημοσιευθεί αρκετά videos στο internet όπου βλέπουμε κατοίκους της πόλη Γουχάν, την πόλη που έχει χτυπήσει σε μεγαλύτερο βαθμό ο ιός, να τραγουδούν στα μπαλκόνια τους δίνοντας δύναμη ο ένας στον άλλον. Σε άλλο video βλέπουμε ασθενείς και νοσηλευτές να χορεύουν ως μέθοδο ανάρρωσης και ψυχικής ανάτασης των νοσηλευόμενων.
Το παρακάτω video δείχνει τη φροντίδα και την αγάπη των νοσηλευτών προς τους ασθενείς. Οι νοσηλευτές τραγουδούν στους ασθενείς για να “γλυκάνουν” τον πόνο τους και να τους δώσουν δύναμη στη δύσκολη δοκιμασία που βιώνουν.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO ΕΔΩ
 
Πηγή: https://www.newsbreak.gr