Κτηνίατρος κατηγορείται για θάνατο σκύλου

13 Δεκεμβρίου, 2019

Η κηδεμόνας του σκύλου κατηγορεί τον κτηνίατρο για το θάνατο του τετράποδου φίλου της
Μία γυναίκα στις ΗΠΑ, η Αντρέα Μαρτίνεζ, κατηγορεί τον κτηνίατρο του σκύλου της για το θάνατο του, καθώς φαίνεται ότι κάλεσε λάθος… ιδιοκτήτη για να ζητήσει άδεια για να προχωρήσει σε ευθανασία.
Ο σκυλάκος μεταφέρθηκε στον κτηνίατρο καθώς ήταν αδιάθετος και παρουσίαζε δυσκολία στην αναπνοή και εμετούς. Η ιδιοκτήτρια του συμφώνησε να προχωρήσει ο γιατρός σε απόφραξη στομάχου και εντέρου και θα την ειδοποιούσαν μόλις υπήρχε κάποιο νέο για την πορεία της υγείας του.
Η Μαρτίνεζ ειδοποιήθηκε τα ξημερώματα ότι ο τετράποδος φίλος της πέθανε. Μάλιστα, η γυναίκα αναφέρει πόσο εντύπωση της έκανε ο τρόπος που το ανακοίνωσε ο κτηνίατρος, λες και η ίδια είχε ήδη ενημερωθεί. 
Όταν η Μαρτίνεζ πήγε ξανά ταραγμένη στο ιατρείο, ο κτηνίατρος ήταν αναστατωμένος και της αποκάλυψε ότι πήρε κατά λάθος τηλέφωνο κάποιον άλλον ιδιοκτήτη σκύλου. Κατά σύμπτωση, υπήρχε και άλλο σκυλάκι στο κτηνιατρείο με το ίδιο όνομα και του οποίου ο ιδιοκτήτης συμφώνησε στην ευθανασία.
Η άτυχη γυναίκα με δημοσίευση της στο Facebook αναφέρει ότι «Αισθάνομαι τόσο άρρωστη και δεν μπορώ να σταματήσω να κλαίω». Ωστόσο, δήλωσε πως δεν πρόκειται να κινηθεί εναντίον του γιατρού, καθώς απολογήθηκε εγκαίρως και κατάλαβε το λάθος του.
 
Πηγή: https://www.huffingtonpost.gr