Λανθασμένη Διάγνωση Καρκίνου του Μαστού- Τα δεδομένα μιλάνε!

24 Οκτωβρίου, 2018

ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΙΑ.
ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΤΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ ΓΙΑΤΙ… ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ «ΜΙΛΟΥΝ» ΑΠΟ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ! 
Λένε πως τα φαινόμενα απατούν, στη συγκεκριμένη περίπτωση όμως η λέξη «απάτη» χαρακτηρίζει τους γιατρούς ασθενών από τις Η.Π.Α που διαγνώστηκαν με καρκίνο μαστού δίχως να πάσχουν από τη συγκεκριμένη ασθένεια.
Συγκεκριμένα, έρευνες αναφέρουν πως μέσω της μαστογραφίας 1.3 εκατομμύρια γυναίκες έζησαν αυτόν τον εφιάλτη  τα τελευταία 30 χρόνια . Χαρακτηριστικά σημειώνεται πως μόνο το 2008  70.000 γυναίκες υπέστησαν τέτοιου είδους διάγνωση και το 6,5 % από αυτές βεβαιώθηκαν από τους γιατρούς τους  ότι ο καρκίνος  πρόκειται να προχωρήσει σε επόμενο στάδιο , γεγονός που διαστρεβλώνει την αλήθεια.
 Η πραγματικότητα των Η.Π.Α. όπως είναι αντιληπτό δεν απέχει πολύ από την πραγματικότητα της Ελλάδας όπου καταγγέλλονται ολοένα και περισσότερες τέτοιες περιπτώσεις που δεν πρέπει να μείνουν ατιμώρητες!
Ο Συνήγορος του Ασθενή στέκεται δίπλα σε όλες αυτές τις γυναίκες διότι κατανοεί τις ανυπολόγιστες  συνέπειες  που υπέστησαν εξαιτίας αυτής της «αμέλειας» κάποιων , αν μπορεί να ειπωθεί έτσι μία εγκληματική πράξη σαν αυτήν…
Μη διστάζετε λοιπόν! Η γραμμή 211-0121395 είναι πάντα ανοιχτή για εσάς. Ένας εξειδικευμένος σύμβουλος σας περιμένει στην άλλη άκρη του ακουστικού.
[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Button_Widget”][/siteorigin_widget]