Μπήκε για μπότοξ και βγήκε με περιτομή!

7 Αυγούστου, 2019

Ο 70χρονος Terry Brazier εισήχθη στο νοσοκομείο Leicester Royal Infirmary με σκοπό να περάσει από μία εύκολη και γρήγορη διαδικασία μπότοξ.
Όλα πήγαν λάθος.
Η ιατρική ομάδα μπέρδεψε τα έγγραφα και τις σχετικές σημειώσεις για τον ασθενή με αποτέλεσμα να τον βάλει στο χειρουργικό τραπέζι και να προχωρήσει σε επέμβαση περιτομής.
Ο ασθενής συζητώντας με τους νοσηλευτές και απορροφημένος από την κουβέντα δεν συνειδητοποίησε τι επρόκειτο να συμβεί. Η εγχείρηση προχώρησε κανονικά και ο ασθενής δεν φανταζόταν πως ένα απλό μπότοξ θα τον έβαζε σε τέτοιες περιπέτειες. 
Ο Ιατρικός διευθυντής της κλινικής ανέφερε: «Παραμένουμε βαθιά και πραγματικά λυπημένοι για το γεγονός ότι το λάθος αυτό συνέβη και θα ήθελα να εκμεταλλευτώ αυτή την ευκαιρία για άλλη μια φορά να ζητήσω συγγνώμη από τον κ. Brazier. Λαμβάνουμε πολύ σοβαρά τα γεγονότα όπως αυτό και διεξήγαμε διεξοδική έρευνα εκείνη τη στιγμή για να διασφαλίσουμε ότι μάθαμε από αυτό το περιστατικό και κάνουμε ό, τι μπορούμε για να αποφύγουμε να συμβεί ξανά».
Ο ασθενής φυσικά έλαβε αποζημίωση για όσα βίωσε από το εθνικό σύστημα υγείας της Βρετανίας. Μάλιστα το ποσό έφτασε τις 20.000 στερλίνες.
Πηγή: http://www.nomisma.com.cy/index.php?id=78021