Νοσοκόμα χαστούκιζε 78χρονη!

Νοσοκόμα χαστούκιζε 78χρονη!

4 Απριλίου, 2019

Μία ανύμπορη 78χρονη γυναίκα κακοποιήθηκε από τη νοσοκόμα που θα έπρεπε να την φροντίζει με στοργή.
Το περιστατικό συνέβη στο Νόρθαμπτονσαϊρ, της Αγγλίας. Η Τζίνα, κόρη της 78χρονης, κατέγραφε με κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης το σπίτι της. Η νοσοκόμα που είχε προσλάβει για να προσέχει τη μητέρα της τις ώρες που εργαζόταν δεν γνώριζε φυσικά για την ύπαρξη της κάμερας ασφαλείας.
Το βίντεο…
Στο βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας, η νοσοκόμα χαστουκίζει, μιλά άσχημα στην ηλικιωμένη και της τραβά την κουβέρτα. Η ανύμπορη γυναίκα δεν μπορεί να αντιδράσει και να εκφράσει το παράπονό της. Κατά την επιστροφή της κόρης της, φαίνεται φανερά συγκινημένη.
Το περιστατικό είδε εντελώς τυχαία η κόρη της ηλικιωμένης την ώρα που ήθελε να δείξει τη λειτουργία του συστήματος ασφαλείας σε έναν πελάτη της. Αμέσως έσπευσε να γυρίσει στο σπίτι της για να διώξει τη νοσοκόμα.
Η απολογία της νοσοκόμας…
Η νοσοκόμα μη μπορώντας φυσικά να διαψεύσει το γεγονός, ζητά συγγνώμη και μαζεύει τα πράγματά της. Δείχνει φανερά ενοχλημένη και αναστατωμένη μετά την “αποκάλυψη” της.
Δεν είναι λίγα τα περιστατικά που έχουν αναφερθεί κατά καιρούς και αφορούν περιπτώσεις λεκτικής και σωματικής βίας σε ηλικιωμένους από νοσηλευτικό προσωπικό. Τόσο στον προσωπικό τους χώρο, όσο και σε οίκους ευγηρίας οι ηλικιωμένοι πέφτουν θύματα κακοποίησης.
Οι άνθρωποι που έχουν επιλέξει το επάγγελμα του νοσηλευτή θα πρέπει να φροντίζουν με αγάπη το συνάνθρωπο τους και κατανοούν το χρέος που έχουν απέναντι στους ασθενείς και την οικογένεια τους.
Εσείς έχετε ακούσει ή διαβάσει για παρόμοιο περιστατικό;
 
Πηγή: http://www.topontiki.gr