Οδοντιατρικό λάθος: Ασθενής έλαβε αποζημίωση-μαμούθ!

11 Οκτωβρίου, 2018

Ασθενής διεκδίκησε και έλαβε αποζημίωση 1 εκατομμύριο δολάρια από οδοντίατρο που του τοποθέτησε λάθος εμφύτευμα.

Το περιστατικό τοποθετείται στο Χονγκ-Κονγκ. Ο ασθενής εγχειρίστηκε στην ειδικευμένη κλινική του γιατρού με σκοπό να προχωρήσει σε πρόσθεση εμφυτευμάτων. Όλα πήγαν λάθος καθώς ο οδοντίατρος δεν υπολόγισε σωστά τον τρόπο τοποθέτησης.
Το εμφύτευμα τοποθετήθηκε λανθασμένα σε μεγαλύτερο βάθος με αποτέλεσμα να επηρεάσει εγκεφαλικά νεύρα και να προκαλέσει έντονο πόνο στον ασθενή. Ο ασθενής ταλαιπωρήθηκε για αρκετές μέρες μετά το χειρουργείο. Το χειρότερο απ’ όλα είναι ότι δυστυχώς ο ασθενής επηρεάστηκε στην ομιλία του ανεπανόρθωτα.
Το θύμα κινήθηκε νομικά και έλαβε αποζημίωση 1.000.000 δολάρια. Τα οδοντιατρικά λάθη, αλλά και κάθε μορφή ιατρικού λάθους μπορεί να επηρεάσει ανεπανόρθωτα την καθημερινότητα και τη ζωή του ασθενή.
Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για τα οδοντιατρικά λάθη στον παρακάτω σύνδεσμο: https://sta.bcla.gr/odontiatriko-lathos/
Φυσικά μπορείτε να μοιραστείτε μαζί μας και με τους εξειδικευμένους συμβούλους μας αντίστοιχο περιστατικό που έχει συμβεί σε εσάς ή σε άτομο του κύκλου σας.

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Button_Widget”][/siteorigin_widget]