Ογκολόγος χορηγούσε σε καρκινοπαθή πρόπολη, ενώ της είχε αφαιρεθεί η άδεια

Ογκολόγος χορηγούσε σε καρκινοπαθή πρόπολη, ενώ της είχε αφαιρεθεί η άδεια

Ογκολόγος χορηγούσε σε καρκινοπαθή πρόπολη, ενώ της είχε αφαιρεθεί η άδειαΟγκολόγος χορηγούσε σε καρκινοπαθή πρόπολη, ενώ της είχε αφαιρεθεί η άδεια

Ογκολόγος χορηγούσε σε καρκινοπαθή πρόπολη, ενώ της είχε αφαιρεθεί η άδεια

Η ογκολόγος που χορηγούσε ματζούνια και πρόπολη, δέχτηκε νέες καταγγελίες. Ένας 53χρονος και μια 36χρονη χάνουν τη ζωή τους εξαιτίας της!

Μια 36χρονη μητέρα και σύζυγος, έχασε τη ζωή της, όταν ο μεταστατικός καρκίνος γέμισε το σώμα της σε 70 σημεία!
Η άτυχη κοπέλα εμπιστεύθηκε την συγκεκριμένη ογκολόγο και έδωσε για εκείνη μέχρι και την τελευταία της πνοή.
Νέα θύμα εμφανίζεται και πιο συγκεκριμένα, συγγενής του 53χρονου που πέθανε από καρκίνο. Η καταγγελια θέλει την ογκολόγο δίχως άδεια ασκήσεως επαγγέλματος, να διακόπτει αγωγή που είχε δοθεί με κορτιζόνη στον ασθενή, για να τον πείσει πως η σωτηρία θα έρθει με βάμμα πρόπολης. Αποτέλεσμα δύο εβδομάδες μετά, ο άνθρωπος αυτός να καταλήξει.

Και στις δύο περιπτώσεις σταμάτησαν την αγωγή που ήδη έκαναν, με αποτέλεσμα να πέφτει ραγδαία η ψυχολογία αλλά και η πορεία της υγείας τους. «Σταματήσαμε ό,τι μας έδιναν, εκείνος αμέσως άρχισε να φθίνει, μας έλεγε είναι λογικό», λέει η ανιψιά του 53χρονου.
Οι γιατροί έδιναν μόλις 2 μήνες ζωής στον 53χρονο ενώ σε αντίθεση με την ογκολόγο ισχυριζόταν ότι όλα θα πάνε καλά αρκεί να πάρει τα σκευάσματα που του έδινε.
«Δεν έχει ανέβει στο κεφάλι, σας κοροϊδεύουν, όλα καλά θα πάνε»…
Παρόμοια τακτική με την άτυχη 36χρονη, που έχασε τη ζωή της ακολουθώντας τις «συμβουλές» της ογκολόγου.
«Όλοι οι γιατροί μάς είπαν ότι αργήσαμε. Δεν έχεις τίποτα, μόνο εναλλακτική θεραπεία, θα γίνεις καλά». Αυτό έλεγε και κατάφερνε να πείθει τους άμοιρους ασθενείς.

Ενώ κάποιοι υπέφεραν καθώς είχαν ήδη γεμίσει τρύπες τα κόκαλα τους και πληγές τα σώματα τους, εκείνη επέμενε πως τίποτα από όλα αυτά δεν ισχύει.

Το τραγικό που προστίθεται, είναι που δεν τους άφηνε να προχωρήσουν σε εξετάσεις ώστε να δουν που οδεύει η υγεία τους, συνεχίζοντας να δίνει ψεύτικες ελπίδες.

Να θυμίσουμε πως η γιατρός δεν μπορεί να ασκήσει το επάγγελμά της από τον περασμένο Δεκέμβριο και για τρία χρόνια, σύμφωνα με απόφαση του ιατρικού συλλόγου μετά από άλλη καταγγελία που είχε γίνει σε βάρος της το 2018, ενώ της έχει επιβληθεί και πρόστιμο 20.000 ευρώ.

Μήπως να προσέχουμε που ποντάρουμε τη ζωή μας;