Παθολόγος εξαπάτησε και παρενόχλησε σεξουαλικά ασθενή

2 Οκτωβρίου, 2019

Θύμα εξαπάτησης από γιατρό έπεσε μία γυναίκα ασθενής όπου αναζήτησε ιατρική βοήθεια σε πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε. Ο γιατρός έπεισε την ασθενή πως για να ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετώπιζε θα έπρεπε να “κοιμηθεί” μαζί του.
Σύμφωνα με στοιχεία της εφημερίδας Telegraph, ο Κένθ Τόμσον, γιατρός στο Μπέλφαστ κατηγορείται για ακόμα 2 υποθέσεις που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας μετά την αποκάλυψη και καταγγελία της γυναίκας.
Η ασθενής επισκέφθηκε τον γιατρό καθώς είχε έντονους πόνους στην κοιλιακή χώρα και προβλήματα ύπνου. Ο γιατρός διέγνωσε έντονο στρές και προέτρεψε τη γυναίκα να συζητήσει μαζί του τα προβλήματα της. Όταν εκείνη ανέφερε τα σεξουαλικής φύσης προβλήματα που αντιμετώπιζε με τον σύζυγό της εκείνος βρήκε πάτημα να την εξαπατήσει.
Εν ολίγοις, ο γιατρός έπεισε τη γυναίκα πως ο μοναδικός τρόπος να ξεπεράσει το πρόβλημα της, θα ήταν εαν ο ίδιος καθοδηγούσε τη γυναίκα σεξουαλικά και της έδειχνε “τον σωστό τρόπο”. Η ασθενής κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία, η οποία φυσικά συνέλαβε τον 68χρονο γιατρό.
Ο γιατρός έκανε κατάχρηση της θέσης και του επαγγέλματος του, εξαπάτησε τουλάχιστον 3 γυναίκες τις οποίες παρενόχλησε σεξουαλικά. 
Η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης.
 
πηγή:https://www.iefimerida.gr