Πέθανε στην τουαλέτα του νοσοκομείου

30 Αυγούστου, 2019

Οι γιατροί νόμιζαν ότι είχε βγει για να καπνίσει!
Ένας 47χρονος έπεσε θύμα της κακής εκτίμησης γιατρών και έχασε τη ζωή του στις τουαλέτες του νοσοκομείου.
Ο άτυχος άνδρας είχε επισκεφθεί μια ημέρα πριν την κλινική καθώς είχε έντονους πόνους στο στήθος και στην πλάτη. Οι γιατροί, αφού τον εξέτασαν, τον διέγνωσαν με ισχαιμικό επεισόδιο και παρόλο που η εισαγωγή του στην εντατική κρίθηκε άμεση, τον τοποθέτησαν σε απλό δωμάτιο.
Σύμφωνα και με τις καταγγελίες της οικογένειας του, εξετάστηκε μόνο από ειδικευόμενους γιατρούς, καθώς εκείνη την ώρα δεν υπήρχε διαθέσιμος καρδιολόγος. Οι εκπαιδευόμενοι δεν αντιλήφθηκαν την σοβαρότητα της κατάστασης του και αφού είδαν ότι μπορεί να μιλήσει και να κουνηθεί, τον καθησύχασαν ότι δεν είναι κάτι σοβαρό.
Έψαχναν να τον βρουν…
Ένας φίλος του ασθενή τον επισκέφθηκε το πρωί και παρέμεινε μαζί του για αρκετή ώρα. Παρά τις διαμαρτυρίες του ασθενή για έντονους πόνους, κανείς γιατρός δεν ήρθε να τον εξετάσει.
Αργότερα, ο φίλος του τηλεφώνησε για να ρωτήσει πως ήταν η υγεία του, όμως δεν έλαβε καμία απάντηση. Ανήσυχος τηλεφώνησε στο νοσοκομείο και οι γιατροί ξεκίνησαν να τον ψάχνουν! Μάλιστα, θεώρησαν ότι ίσως είχε βγει έξω για να.. καπνίσει!
Μετά από μισή ώρα, βρήκαν τον άτυχο άνδρα μελανιασμένο και πεσμένο στην τουαλέτα! 
Δείτε το βίντεο εδώ 
Η αδερφή του καταγγέλλει το νοσοκομείο για αμέλεια και αδιαφορία.
“Πέθανε μέσα στις τουαλέτες του νοσοκομείου αβοήθητος. Δεν μας είπε κανείς ότι ο πόνος στο στήθος και στην πλάτη που είχε ο αδερφός μου οφειλόταν σε καρδιακό επεισόδιο. Και αντί  να τον παρακολουθούν στενά , τον έβαλαν σε ένα απλό δωμάτιο και τον άφησαν εκεί”.
Οι έρευνες για το περιστατικό έχουν ήδη ξεκινήσει για να αποσαφηνιστούν η αιτια θανάτου του 47χρονου αλλά και να αποδοθούν ευθύνες.
 
Πηγή: https://www.protothema.gr