Πρωτοπόροι οι Έλληνες γιατροί

11 Ιουλίου, 2019

Ανάμεσα στους καλύτερους συγκαταλέγονται οι Έλληνες γιατροί
Οι καθημερινές αναγνωρίσεις που λαμβάνουν οι γιατροί της χώρας μας, τους τοποθετούν στο βάθρο των κορυφαίων στον κόσμο, παρά την οικονομική κρίση που επικρατεί τα τελευταία χρόνια.
Αξιόλογο και με σπουδαίες διακρίσεις είναι το ιατρικό προσωπικό που διαθέτει η Κρήτη στα δημόσια νοσοκομεία της, από τα καθημερινά περιστατικά που δέχεται. 
Ακόμα μία επιτυχία για την Κρήτη
Το τελευταίο επίτευγμα είναι μια επιτυχημένη επέμβαση λαπαροσκοπικής χοληκυστεκτομής που πραγματοποίησε ο Δρ. Γεώργιος Παναγιωτάκης με την ομάδα του. 
Η μέθοδος αυτή χρησιμοποιείται ευρέως στις μέρες μας για την αφαίρεση της χολυδόχου κύστης και πρόκειται για μια τεχνική που χρησιμοποιεί κάμερες και ρομποτικούς βραχίονες σε μικρές τομές στο στομάχι του ασθενή.
Παρόλο που η επέμβαση αποτελεί πλέον υπόθεση ρουτίνας, η συγκεκριμένη περίπτωση ήταν ιδιαίτερα περίπλοκη, καθώς στη χολή του ασθενή είχαν δημιουργηθεί δύο τεράστιοι λίθοι, καθιστώντας το χειρουργείο αρκετά απαιτητικό.
Τελικά, η επέμβαση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και η ασθενής πλέον χαίρει άκρας υγείας. 
Αυτή βέβαια αποτελεί μόνο μία από τις εκατοντάδες επιτυχίες του Δρ. Παναγιωτάκη που με τον επαγγελματισμό του και τις άριστες ιατρικές του γνώσεις βοηθά καθημερινά τα άτομα που τον έχουν ανάγκη.
 
https://www.viannitika.gr