Πρωτοφανές ιατρικό λάθος στα Σκόπια!

25 Νοεμβρίου, 2019

Η Γιασμίνκα Βελκόβσκα μέσα από την τηλεοπτική εκπομπή της γείτονος χώρας κατήγγειλε το γεγονός από το οποίο ταλαιπωρείται τα τελευταία 3 χρόνια.
Όλα ξεκίνησαν όταν η γυναίκα διαπιστώθηκε ότι φέρει καρκίνωμα στο παχύ έντερο και αποφασίστηκε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για να αφαιρεθεί, σε μεγάλο νοσοκομείο των Σκοπίων. Μετά την επέμβαση η κ Βελκόβσκα ένιωθε οτι κάτι δεν πήγαινε καλά παρότι οι γιατροί τη διαβεβαίωσαν για το αντίθετο. 
Κάποια στιγμή στις καθημερινές εξετάσεις ο γιατρός την ρώτησε εαν αερίζεται και η ασθενής απάντησε οτι αερίζεται αλλά από τον κόλπο της. Τις επόμενες ημέρες η κατάσταση γινόταν χειρότερη καθώς η γυναίκα άρχισε να έχει ασυνήθιστες εκκρίσεις από το κόλπο της αλλά κανείς από τους θεράποντες ιατρούς δεν ανησύχησε και συνέχισαν να την καθησυχάζουν οτι είναι όλα φυσιολογικά. 
Η άτυχη γυναίκα αποφάσισε να απευθυνθεί σε άλλους γιατρούς και μετά από ακτινογραφίες και άλλες εξετάσεις αποκαλύφθηκε το μεγάλο λάθος που είχε κάνει το ιατρικό προσωπικό του νοσοκομείου που νοσηλευόταν: Κατά τη διάρκεια της επέμβασης έγινε σύνδεση του κόλον με το κόλπο και ουδέποτε αφαιρέθηκαν τα καρκινικά κύτταρα.
Η ταλαιπωρία της κας Βελκόβσκα συνεχίζεται μέχρι σήμερα καθώς παρότι ήρθε σε συμβιβασμό με το νοσοκομείο ώστε να λάβει 33,000 δολάρια, η διοίκηση αρνείται να καταβάλει ολόκληρο το ποσό και της έχει δώσει μόνο τα δύο τρίτα αυτών που δικαιούται καθώς η ασφαλιστική δεν καλύπτει όλο το ποσό της αποζημίωσης.
 
Πηγή:Fox News