Σάρον Στόουν: Διαγνώστηκε με νέο όγκο για 2η φορά μετά από ιατρικό λάθος

18 Νοεμβρίου, 2022

Όσο λαμπερή είναι η καριέρα της Σάρον Στόουν, τόσο ΄΄γκρίζα΄΄ είναι η υγεία της. Η διάσημη ηθοποιός, για ακόμα μια φορά, είχε το θάρρος να μιλήσει- μέσων των προσωπικών social media λογαριασμών της- για το νέο σοβαρό πρόβλημα υγείας, το οποίο θα είχε αντιμετωπιστεί πιο νωρίς, εάν η αρχική διάγνωση δεν ήταν λανθασμένη. 

Λόγω αυτής της λάθος διάγνωσης, η διάσημη ηθοποιός υποβλήθηκε σε μια μια ΑΧΡΕΙΑΣΤΗ χειρουργική επέμβαση! 

Καθώς ο πόνος συνεχιζόταν και χρειάστηκε να κάνει δύο επισκληρίδιες ενέσεις, πήγε σε άλλον γιατρό, ο οποίος εντόπισε έναν μεγάλο ινομυωματώδη όγκο που πρέπει να αφαιρεθεί.

Η Σάρον Στόουν, όχι μόνο δεν ΄΄κλείνεται΄΄ στον εαυτό της, αλλά φωνάζει – ειδικά στις γυναίκες- να ζητάνε πάντα και μια δεύτερη ιατρική γνώμη.

Και δεν είναι η πρώτη φορά που το sex symbol των 80s πέφτει ΄΄ιατρικό θύμα΄΄. Το 2001, όταν την ΄΄επισκέφτηκε΄΄ για πρώτη φορά ο καρκίνος και έπρεπε να αφαιρέσει όγκους μεγαλύτερους από το στήθος της, ο πλαστικός χειρουργός της έβαλε μεγαλύτερο μέγεθος εμφυτευμάτων, χωρίς τη συγκατάθεσή της.

Το ατού της Σάρον Στόουν είναι η δημοσιότητα. Έχει το βήμα να μιλήσει, να ακουστεί και φυσικά να αποζημιωθεί. Φανταστείτε όμως, όλη αυτή την περιπέτεια, να τη ζούσε μια γυναίκα της διπλανής πόρτας. 

Ο Συνήγορος του Πολίτη είναι δίπλα σε εκείνες τις ΄΄πόρτες΄΄… τις απλές… τις καθημερινές… 

Είναι δίπλα σε εκείνους που πλήρωναν μια ζωή ασφάλεια, για να έχουν μια αξιοπρεπή περίθαλψη. 

Μιλήστε και εμείς θα σας βοηθήσουμε να ακουστείτε και να αποζημιωθείτε.