Στα χέρια Έλληνα γιατρού ο μικρός Παναγιώτης-Ραφαήλ

12 Νοεμβρίου, 2019

Τις τελευταίες τους ελπίδες εναποθέτουν στον γιατρό Βασίλη Δάρρα οι γονείς του μικρού Παναγιώτη – Ραφαήλ προκειμένου να σωθεί το παιδί τους.
Ο καθηγητής Βασίλης Δάρρας κατάγεται από τη Σάμο και είναι διευθυντής του νοσοκομείου “ΠΑΙΔΩΝ” της Βοστώνης. Ο Έλληνας γιατρός κρατά την ελπίδα ζωντανή και ελπίζει να πάνε όλα καλά για τον μικρό. 
«Ευθύνη μου είναι να φροντίζω ασθενείς που έχουν διάφορους τύπους νευρομυϊκών παθήσεων, συμπεριλαμβανομένης της νωτιαίας μυϊκής ατροφίας. Εμφανίζεται διαφορετικά ανάλογα με την ηλικία του παιδιού και τον τύπο της νωτιαίας μυϊκής ατροφίας», τονίζει ο Δρ. Βασίλης Δάρρας.
Τα χρήματα για τη θεραπεία συγκεντρώθηκαν με τη βοήθεια και τον οβολό εκατοντάδων ανθρώπων που θέλησαν να βοηθήσουν τον μικρό Παναγιώτη-Ραφαήλ ηλικίας μόλις 15 μηνών. Η θεραπεία πρέπει να ολοκληρωθεί μέχρι να συμπληρώσει τα 2 έτη. Δυστυχώς αν και πρόκειται για σύγχρονη θεραπεία κανείς δεν μπορεί να είναι απόλυτα σίγουρος ότι θα επιφέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα για την υγεία του παιδιού.
Όλοι ελπίζουν πως ο μικρός θα καταφέρει να κρατηθεί στη ζωή και να νικήσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει. Πλέον βρίσκεται στα χέρια της Επιστήμης.
 
Πηγή: https://epiloges.tv