Θάνατος 37χρονης από ιατρικό λάθος

21 Απριλίου, 2021

Μία έγκυος γυναίκα μόλις 37 ετών, έχασε τη ζωή μαζί με το αγένητο μωρό της…

 

Ο σύζυγος της, περιέγραψε όλα όσα έζησε μη μπορώντας να καταλάβει πώς οι γιατροι επέτρεψαν να συμβεί ένα τέτοιο ιατρικό λάθος σε μία νέα γυναίκα, ενώ ήταν έγκυος 7 μηνών…

 

 

Όπως ανέφερε το πρωί της 19ης Απριλίου, ο σύζυγος της άτυχης γυναίκας σε τηλεοπτικό κανάλι, όπου διηγήθηκε την τραγική ιστορία του, όταν οι γιατροί αντιλήφθηκαν τη σοβαρότητα της κατάστασης, ήταν ήδη πολύ αργά.  

Τι συνέβη με την 37χρονή γυναίκα…

 Το περιστατικό συνέβη στην Αλεξανδρούπολη. Η κοπέλα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο στις 21.30 το βράδυ με αφόρητους πόνους.

 

Εκεί, η 37χρονη ένιωσε έντονους πόνους στην περιοχή της κοιλίας και διακομίστηκε στο Νοσοκομείο της περιοχής. Ο σύζυγος της, περιγράφει, ότι ήταν χλωμή, ιδρωμένη, ενώ οι γιατροί τη ρωτούσαν που πονάει. Εκείνη, τους έδειχνε ότι πονάει η κοιλιά της και της ζήτησαν να δώσει ούρα να γίνουν οι εξετάσεις της. 

 

Η γυναίκα πέθανε από αιμορραγία…  Οι γιατροί της έκαναν εξετάσεις που έκριναν κατάλληλες και της έδιναν φάρμακα για… ουρολοίμωξη… 

"Εγώ θα κινήσω ό,τι είναι δυνατόν να δικαιωθεί και προπάντων να μην ξανασυμβεί σε κανέναν άλλον"

... αναφέρει ο σύζυγος της 37χρονης γυναίκας

Ιατρικό Λάθος για 2η φορά!

Όπως δήλωσε ο σύζυγος της, τρεις μήνες νωρίτερα είχε επισκεφτεί ξανά το νοσοκομείο! 
 
Την πρώτη φορά, οι γιατροί της είχαν δώσει φάρμακα για ουρολοίμωξη….
 
Η επιδείνωση  και το ιστορικό της υγείας, αλλά ακόμη και η εγκυμοσύνη, δε στάθηκαν αρκετά για να προβληματίσουν τους γιατρούς. Αντέδρασαν με μεγάλη καθυστέρηση, αφού η ώρα είχε φτάσει 01.30 ώρα το βράδυ, όπου απλώς την ανέβασαν ν στο θάλαμο της, χωρίς καμία άλλη ενέργεια. 
 
Ο σύζυγος της αναφέρει ακόμη, ότι μίλησε μαζί στις 02.30 το βράδυ, όπου του είπε ότι οι πόνοι έχουν γίνει αβάσταχτοι…

Αιτία θανάτου: Αιμορραγία. 

 

Στις 02.50 π.μ. δεν απαντούσε πλέον στα τηλεφωνήματά του… 

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, η 37χρονη έγκυος πέθανε από αιμορραγίαΠληροφορίες αναφέρουν ότι το νοσοκομείο ερευνά το περιστατικό και θα κινήσει τις διαδικασίες που προβλέπονται.

Ο Συνήγορος του Ασθενή είναι δίπλα σας!

 

Κάθε πολίτης έχει αναφαίρετο το Δικαίωμα στην προκειμένη πανδημία, να διαλευκάνει τα αίτια σωματικών βλαβών σε βάρος της υγείας τους αλλά ακόμη και την αιτία θανάτου συγγενικών/φιλικών του προσώπων, σε όλες τις ύποπτες περιπτώσεις, αλλά ακόμα και σε όλες τις επιβεβαιωμένες περιπτώσεις νόσησης από Covid-19.

 

Εάν πιστεύετε ότι η υγείας σας ή κάποιου αγαπημένου να σας προσώπου έχει υποστεί βλάβη, έχετε το δικαίωμα να κινηθείτε νομικά και να αποζημιωθείτε για τη βλάβη.

 

 

Ο Συνήγορος του Ασθενή μπορεί να σας βοηθήσει να καθορίσετε τι ακριβώς συνέβη στην υπόθεση σας και να σας καθοδηγήσει για τα επόμενα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε. Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας στο 211-0121395 ή με email στο info@sta.bcla.com για να ενημερωθείτε για τα επόμενα σας βήματα.

Πιστεύετε ότι η υγεία σας παραμελήθηκε λόγω της πανδημίας;

Μη διστάσετε να ζητήσετε τη συμβουλή μας για οποιαδήποτε απορία σας.

Λ. Συγγρού 262, Αθήνα Τ.Κ 17672

+30 211 012 1395

support@sta.bcla.gr

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας