Θάνατος μοντέλου από ιατρική αμέλεια

Θάνατος μοντέλου από ιατρική αμέλεια

14 Μαρτίου, 2019

Οι γιατροί δεν διέγνωσαν τον καρκίνο
Θύμα ιατρικού λάθους έπεσε γνωστό μοντέλο του εξωτερικού που «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία μόλις 30 ετών.
Η Elly Mayday εργαζόταν ως μοντέλο μεγάλων μεγεθών και ήταν ακτιβίστρια θετικής στάσης.  Σε ηλικία 25 ετών άρχισε να νιώθει έντονους πόνους στην πλάτη και άρχισε να επισκέπτεται τακτά το νοσοκομείο για την αντιμετώπιση τους.
Την συμβούλευαν να χάσει βάρος!
Ωστόσο, οι γιατροί της χορηγούσαν απλώς παυσίπονα και την καθησύχαζαν ότι ήταν αποτέλεσμα των παραπάνω κιλών που είχε.
Η άτυχη κοπέλα, συνεχίζοντας να υποφέρει από τους πόνους, ζήτησε να κάνει μια προσεκτική εξέταση και αξονική. Τα αποτελέσματα των εξετάσεων έδειξαν ότι είχε καρκίνο στις ωοθήκες, και μάλιστα σε προχωρημένο στάδιο.
Από εκείνη τη στιγμή ξεκίνησε ένας Γολγοθάς για την Elly με χειρουργικές επεμβάσεις και χημειοθεραπείες. Παρά την καλυτέρευση της κατάστασης της, ο καρκίνος επανήλθε και για τους τελευταίους 8 μήνες η κοπέλα έδινε καθημερινά μάχη για τη ζωή της.
Δυστυχώς, την 1η Μαρτίου η οικογένεια της ανακοίνωσε το θάνατο της…
Η συγκεκριμένη ιστορία έρχεται να αποδείξει για μια ακόμα φορά την τραγική ανευθυνότητα που υπάρχει σε πολλές περιπτώσεις στο Σύστημα Υγείας!
Είναι απαράδεκτο να συμβαίνουν τέτοια περιστατικά σε νοσοκομεία οποιασδήποτε χώρας! Μπορεί το συγκεκριμένο περιστατικό να έγινε στο εξωτερικό, όμως η ιατρική αμέλεια χτυπάει και τις ελληνικές πόρτες και είναι κάτι που αφορά όλους μας!
 
Αν έχει συμβεί σε εσάς ή σε κάποιο δικό σας πρόσωπο, ενημερωθείτε για τις επιλογές που έχετε! Μιλήστε χωρίς ενδοιασμούς! Η σιωπή δεν δικαίωσε ποτέ κανέναν!
Η σωστή ιατρική περίθαλψη είναι δικαίωμα σας. Μην αφήσετε κανέναν  να παίζει μαζί της!
[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Button_Widget”][/siteorigin_widget]
Πηγή: https://www.xerolasnews.eu/