Θάνατος βρέφους, από αμέλεια!

26 Μαΐου, 2022

Είναι από τα περιστατικά που ούτε να διαβάζει θέλει κανείς, ούτε επιτρέπονται να συμβαίνουν εν έτη 2022, αλλά ούτε φυσικά και να τα ζει μια οικογένεια. 

Οι γονείς ενός βρέφους, βρήκαν το κουράγιο να καταγγείλουν ότι το μωρό τους- το οποίο το πήγαν στο νοσοκομείο με την υποψία κορονοϊού, λόγω της ταχύπνοιας που παρουσίασε- έχασε τη ζωή του, ύστερα από τάισμα! 

Το παιδί τελικά ήταν υγιέστατο και μάλιστα οι γονείς δέχτηκαν ΄΄παρατήρηση΄΄, από το νοσοκομείο, ότι το παιδί χαίρει άκρας υγείας και δεν υπάρχει λόγος να είναι εκεί. 

 Η εισφόρηση γάλακτος, απέβη μοιραία και μια οικογένεια βυθίστηκε στο πένθος, από μια τυπική αλλά απρόσεκτη/βιαστική, ενέργεια του προσωπικού του ελληνικού νοσοκομείου.

Οι γιατροί, ναι μεν το επανέφεραν αμέσως αλλά ήταν πλέον κλινικά νεκρό. Δυο μέρες μετά, η καρδιά που δεν πρόλαβε να χτυπήσει, έσβησε.   

Όπως δήλωσε ο πατέρας : «Οικογενειακώς μας κατέστρεψαν. Ούτε ένα συγνώμη δεν μου ζήτησε κάποιος εκεί μέσα. Ένα συγγνώμη ήθελα να το ακούσω από τους υπεύθυνους. Δεν μου έμεινε και κάτι άλλο να κάνω μόνο αυτή τη μήνυση. Δεν το πιστεύω ότι έχει συμβεί κάτι τέτοιο σε ένα υγιέστατο μωρό»

Η υπόθεση είναι ήδη στον εισαγγελέα, έχει σχηματιστεί δικογραφία, με γονείς και συγγενείς να περιμένουν ν ακούσουν την απόφαση για την άσκηση ποινικής δίωξης ή όχι.

Αυτές οι ΄΄ αμέλειες΄΄ πρέπει να σταματήσουν! Όλοι όσοι βρίσκονται σε καίριες θέσεις – όπως για παράδειγμα να ταΐσεις βρέφη (!)- πρέπει να καταλαβαίνουν ότι κάνουν κάτι πάρα πολύ σημαντικό : ασχολούνται με ψυχές! Η ΄΄ κακή στιγμή΄΄, δεν υπάρχει καν ως δικαιολογία. 

Όσο ΄΄ σκεπάζονται΄΄ ιατρικές αμέλειες και ιατρικά λάθη, τόσο θα συμβαίνουν. Δεν πρέπει να τους αφήνετε να επαναπαύονται στη δική σας θλίψη. 

Μιλήστε μας και θα μας βρείτε δίπλα σας! 

Από το πρώτο λεπτό, θα είμαστε ο σύμμαχός σας απέναντι σε ένα σύστημα που δεν αναγνωρίζει τις ευθύνες του.