Την διαβεβαίωνε ότι ήταν υγιής ενώ είχε καρκίνο!

Την διαβεβαίωνε ότι ήταν υγιής ενώ είχε καρκίνο!

21 Φεβρουαρίου, 2019

Η αρχή της ιστορίας
Μία 41χρονη γυναίκα επισκέφτηκε το γυναικολόγο της καθώς παρουσίασε αιμορραγία, τυμπανισμό και έντονους πόνους στην κάτω κοιλία. Ο γιατρός την διέγνωσε με ινομύωμα μήτρας και της συνέστησε να υποβληθεί σε επέμβαση για την αφαίρεση της.
Η γυναίκα υπεβλήθη σε ολική υστερεκτομή και ύστερα από το χειρουργείο επισκέφθηκε ξανά το γυναικολόγο της. Εκείνος, αφού είδε τα αποτελέσματα της ιστολογικής εξέτασης, την διαβεβαίωσε ότι η επέμβαση ήταν επιτυχής και στο μέλλον δε θα υπήρχε κανένα άλλο πρόβλημα. Μόνο που η πραγματικότητα ήταν άλλη…
 
Η σοκαριστική αποκάλυψη!
Ωστόσο, λίγους μήνες αργότερα η άτυχη γυναίκα εμφάνισε ξανά τα ίδια συμπτώματα μαζί με υψηλή αρτηριακή πίεση. Αποφάσισε να επισκεφθεί άλλο γυναικολόγο, ο οποίος ζήτησε να δει τις ιστολογικές της εξετάσεις. Όταν όμως εξέτασε τον ιατρικό της φάκελο, έντρομος την ενημέρωσε πως έπασχε από σάρκωμα μήτρας!
Έτσι ξεκίνησε μια περιπέτεια χωρίς τέλος όπου η 41χρονη υποβάλλονταν συνεχώς σε χειρουργεία, χημειοθεραπείες, ακτινοθεραπείες και φυσικά απίστευτες δαπάνες. Η ίδια στράφηκε εναντίον του γυναικολόγου της, καθώς δεν την υπέβαλε σε ειδική εξέταση για να διαγνώσει την ασθένεια της και να παρακολουθεί την πορεία της μετά το χειρουργείο. Αντιθέτως, την εφησύχαζε ότι όλα πήγαν καλά με αποτέλεσμα την επιδείνωση της κατάστασης της.
 
Η Δικαιοσύνη στο πλευρό του θύματος
Το δικαστήριο δικαίωσε την άτυχη γυναίκα και της επιδίκασε αποζημίωση ύψους 40.305 ευρώ. Σύμφωνα με την δικαστική απόφαση, η αμέλεια του γιατρού επιδείνωσε την υγεία της ασθενούς και θα μπορούσε να αποβεί θανατηφόρα, καθώς μετά την επέμβαση είχε απομείνει υπόλειμμα του σαρκώματος. Ο γιατρός όφειλε να την ενημερώσει με ακρίβεια για την κατάσταση της υγείας της και να την παραπέμψει σε ειδικό ογκολόγο για την κατάλληλη θεραπεία της.
Μάλιστα, ο εν λόγω γιατρός μετά την εκδίκαση της υπόθεσης απεβίωσε και έτσι το δικαστήριο επέβαλε στους συγγενείς του να καταβάλουν την αποζημίωση στην γυναίκα.
 
Τα ιατρικά λάθη δεν συγχωρούνται
Η προχειρότητα και ανευθυνότητα του γιατρού οδήγησε έναν άνθρωπο σε μια ταλαιπωρία δίχως τέλος και παραλίγο να του στοιχίσει τη ζωή!
 
Αν έχετε και εσείς μια παρόμοια ιστορία να μοιραστείτε και θέλετε να δικαιωθείτε για όσα τυχόν έχετε υποστεί, είμαστε δίπλα σας για να σας βοηθήσουμε!
[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Button_Widget”][/siteorigin_widget]
Πηγή: http://newpost.gr/