Την διέγνωσαν λανθασμένα με καρκίνο του μαστού!

22 Οκτωβρίου, 2019

Η οικογένεια της άτυχης γυναίκας κατηγορεί τους γιατρούς για “ακρωτηριασμό” καθώς προχώρησαν ύστερα από λανθασμένη διάγνωση σε αφαίρεση μαστών.

Η Shara Boyle, 28 ετών, διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού, όταν ο γιατρός που εξέτασε τα δείγματα ιστών της ταυτοποίησε λανθασμένα τα κύτταρα της ως καρκινικά

Η ασθενής, μητέρα δύο παιδιών, υποβλήθηκε σε εξαντλητικές χημειοθεραπείες αλλά και στην αφαίρεση των δύο μαστών της. Το γεγονός αυτό είχε ως αποτέλεσμα όχι μόνο τη ψυχολογική της εξάντληση αλλά και την απώλεια των μαλλιών της και έξοδα για τοποθέτηση εμφυτευμάτων. 
Οι γιατροί συνειδητοποίησαν το λάθος τους αρκετούς μήνες αργότερα αλλά ήταν ήδη πολύ αργά.
Ο σύζυγος της, έξαλλος με την ανευθυνότητα των γιατρών, κατήγγειλε το περιστατικό επισημαίνοντας ότι «Την ακρωτηρίασαν. Την έκοψαν και την δηλητηρίασαν και δεν χρειάστηκε τίποτα από αυτά. Δεν ήταν ποτέ άρρωστη.».
Η Sarah μόλις έμαθε τα νέα συγκλονίστηκε και της φάνηκε αδύνατον να έκαναν λάθος οι γιατροί. Η ανησυχία της εκτοξεύτηκε στα ύψη και εκλάμβανε κάθε σημάδι πόνου στο σώμα της ως απόδειξη ότι είναι όντως άρρωστη.
Δύο χρόνια αργότερα η γυναίκα έχει επανέλθει και δυναμώσει αλλά συνεχίζει να υποφέρει ανά διαστήματα από τις παρενέργειες της χημειοθεραπείας
Το νοσοκομείο αναγνώρισε την ευθύνη του και ζήτησε συγγνώμη για το περιστατικό ενώ αναμένεται να της υποβάλλει και αποζημίωση για το ιατρικό λάθος που υπέστη. 
 
Πηγή: https://www.true.gr