Της τοποθέτησαν το στήθος… ανάποδα και αποζημιώθηκε!

29 Σεπτεμβρίου, 2022

Η φθηνότερη πλαστική στήθους, στοίχισε σε μια 53χρονη Βρετανίδα εμφανισιακά και ψυχολογικά… πανάκριβα! Τι ακριβώς συνέβει; Η Samantha είχε ένα όνειρο: να αποκτήσει ένα φυσικό, θηλυκό στήθος μετά την απώλεια πολλών κιλών. Το όνειρο αυτό, δεν ήταν καμία υπερβολική ΄΄επιθυμία΄΄. Το μόνο που την προβληματίζε, ήταν το οικονομικό. 

Μετά από έρευνα, αποφάσισε να ταξιδέψει μέχρι την Τουρκία για την πολυπόθητη επέμβαση, καθώς εκεί βρήκε μισή τιμή κάτω, από την τιμή που της είχαν πει στη χώρα της. 

Ο εφιάλτης της γυναίκας, ξεκίνησε όταν ξύπνησε από τη νάρκωση. Οι πόνοι ήταν αφόρητοι και κανένας από τους γιατρούς και τους νοσοκόμους δεν την επισκέφτηκε για να δουν πως τα πάει η χειρουργημένη ασθενής τους. 

Η αποκορύφωση του δράματος; Όταν έβγαλε τους επιδέσμους! Η άτυχη γυναίκα γυναίκα, αδυνατούσε να πιστέψει αυτό που έβλεπε στον καθρέφτη: της είχαν βάλει το στήθος ανάποδα! 

Είχε δύο εμφυτεύματα ψηλά, αλλά οι θηλές της και το χαλαρό δέρμα της, κρέμονταν σαν μαστοί από κάτω. Όσες φορές και να κάλεσε στην κλινική στην Τουρκία, κανένας δεν δέχτηκε να της μιλήσει. 

Η Samantha Kaye, έπεσε όπως ήταν φυσικό σε κατάθλιψη. Κλείστηκε στο σπίτι και στον εαυτό της. 

Τυχερή όμως – μέσα στην ατυχία της- η ασφάλεια την αποζημίωσε με 2.000 λίρες. Χρειάστηκε άλλες 6.000 λίρες, περίπου, για να μπορέσει να φτιάξει εκ νέου το στήθος της και να ξεκινήσει να στέκεται στα ψυχολογικά στα πόδια της. 

Η συγκεκριμένη ασθενής είχε ασφάλεια και έτσι μπόρεσε να καλύψει ένα μέρος από το δεύτερο χειρουργείο που χρειάστηκε να κάνει. Τι γίνεται όμως με ασθενείς στην Ελλάδα, που πέφτουν ΄΄θύματα΄΄ λάθους σε επεμβάσεις πλαστικής; Μήπως είστε ένα από αυτά και δεν ξέρετε τι πρέπει να κάνετε; 

Η αποζημίωση που δικαιούστε, ανέρχεται περίπου στα 172.425€  

Επειδή και σε αυτό το ιατρικό λάθος, υπάρχει χρονικό όριο παραγραφής, επικοινωνήστε μαζί μας, για να δούμε σοβαρά και… νομικά, την περίπτωσή σας. 

Η πλαστική χειρουργική ή για αισθητικούς λόγους ή για ιατρικούς (ή ακόμα και ο συνδυασμός των δύο), είναι – επί το πλείστον – τελική απόφαση του ασθενή… και ο ασθενής έχει δικαιώματα! 

Κι εμείς μπορούμε να τα προστατεύσουμε και να τα υπερασπιστούμε!