Το χειρουργικό λάθος του τρόμου-Γυναίκα δεν θα ξανακλείσει τα μάτια της

Το χειρουργικό λάθος του τρόμου! Γυναίκα δεν θα ξανακλείσει τα μάτια της!

1 Νοεμβρίου, 2018

Μια 40χρονη γυναίκα αποφάσισε να υποβληθεί όχι σε μία αλλά σε δύο πλαστικές επεμβάσεις! Μία για αύξηση στήθους και μία στα βλέφαρα της!
Όταν άνοιξε τα μάτια της μετά το χειρουργείο ανακάλυψε ότι ο γιατρός είχε ενώσει τα δύο στήθη της! Εκτός αυτού, ο ίδιος γιατρός απέτυχε και στην επέμβαση βλεφάρων στην άτυχη γυναίκα, με αποτέλεσμα να μη μπορεί να ανοιγοκλείσει τα μάτια της.
Για την διόρθωση του προβλήματος στα στήθη της, η γυναίκα θα πρέπει να υποβληθεί ξανά σε χειρουργική επέμβαση ενώ η βλάβη που υπέστη στα βλέφαρα της δυστυχώς είναι ανεπανόρθωτη.
Η 40χρονη έσπασε τη σιωπή της και μίλησε για την περιπέτεια της με σκοπό να προστατεύσει και άλλες γυναίκες από ανεπανόρθωτα χειρουργικά λάθη όπως στη δική της περίπτωση. Επιπλέον, συμβουλεύει σε όλους να αναζητούν το ιστορικό και τα προσόντα του κάθε ιατρού πριν εμπιστευτούν το σώμα τους στα χέρια του!
Δεν πρέπει να δείχνετε καμία ανοχή σε λάθος από Πλαστική Χειρουργική επειδή σκέφτεστε ότι το επιλέξατε μόνες σας. Το λάθος είναι του γιατρού, όχι δικό σας!

Ενημερωθείτε για τα δικαιώματα σας και τι μπορείτε να κάνετε σε τέτοια περίπτωση λάθους! Και κυρίως μιλήστε για να μην έρθει άλλη γυναίκα στη θέση σας!
[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Button_Widget”][/siteorigin_widget]