Τον χειρούργησαν στον εγκέφαλο κατά ΛΑΘΟΣ!

18 Οκτωβρίου, 2018

Ένα απίστευτο Ιατρικό Λάθος συνέβη στην Κένυα και έκανε τον γύρο όλου του κόσμου! Μάλιστα το περιστατικό έλαβε μέρος στο μεγαλύτερο νοσοκομείο της χώρας!

Δεν είναι το πρώτο σκάνδαλο που ξέσπασε στο συγκεκριμένο νοσοκομείο! Λίγο καιρό πριν είχαν απαγγελθεί κατηγορίες για για σεξουαλικές επιθέσεις που διέπραξαν μέλη του νοσηλευτικού προσωπικού σε βάρος ασθενών και την απαγωγή ενός βρέφους!

Ο άτυχος άνδρας πήγε στο νοσοκομείο απλά για μία φαρμακευτική αγωγή για την αντιμετώπιση ενός οιδήματος! Όμως την ίδια στιγμή ένας άλλος άντρας είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο για εγχείρηση στον εγκέφαλο για να του αφαιρεθεί ένα αιμάτωμα.

Κι έγινε αυτό που φαντάζεστε… Οι γιατροί “μπέρδεψαν” τους ασθενείς!

Το κατάλαβαν όταν ήταν πλέον αργά και είχαν ανοίξει τον εγκέφαλο συνειδητοποιώντας οτι δεν υπάρχει κανένα αιμάτωμα!

Ο χειρουργός, δύο νοσοκόμες κι ένας αναισθησιολόγος τέθηκαν σε διαθεσιμότητα μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα για την χειρουργική επέμβαση.

Το νοσοκομείο εξέφρασε «τη βαθιά του λύπη» για το περιστατικό και διαβεβαίωσε ότι θα κάνει τα πάντα για να εγγυηθεί «την ασφάλεια και την υγεία του ασθενούς». Σύμφωνα με το νοσοκομείο, ο ασθενής «αναρρώνει».

Είναι απαράδεκτο να συμβαίνουν τέτοια περιστατικά σε νοσοκομεία οποιασδήποτε χώρας! Μπορεί η συγκεκριμένη εγχείρηση να έγινε στην μακρινή Κένυα όμως η ιατρική αμέλεια χτυπάει και τις ελληνικές πόρτες και είναι κάτι που αφορά όλους μας!

Αν έχει συμβεί σε εσάς ή σε κάποιο δικό σας πρόσωπο, ενημερωθείτε για τις επιλογές που έχετε! Μιλήστε χωρίς ενδοιασμούς! Η σιωπή δεν δικαίωσε ποτέ κανέναν!
[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Button_Widget”][/siteorigin_widget]