Τραύμα από όπλο που δεν είδαν ποτέ οι γιατροί.

Τραύμα από όπλο που δεν είδαν ποτέ οι γιατροί. Ανατροπή στην υπόθεση «αιφνίδιου» θανάτου Γερμανίδας

24 Αυγούστου, 2023

Θα μπορούσε ο κάθε ένας να απορήσει μετά τις νέες πληροφορίες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας. Πως γίνεται κανείς να μην προσέξει το τραύμα από όπλο, στο Κέντρο Υγείας όπου μεταφέρθηκε; Η ανακοίνωση ήρθε από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας τραυμάτισε σε θωρακική χώρα, καρδιά, πνεύμονες.

 

Ο θάνατος της 59χρονης Γερμανίδας τουρίστριας στο Πήλιο έφερε πολλές απορίες που ήρθαν να λυθούν από την ιατροδιαστική μονάδα ενώ αρχικά είχε αποδοθεί σε αιφνίδια αίτια’ Ο θάνατος αποδίδεται σε ανθρωποκτονία με τραύμα διαμπερές στην θωρακική χώρα, στην καρδιά και στους πνεύμονες.
Ένας αρχικά αιφνίδιος θάνατος μιας γυναίκας μέσης ηλικίας, πριν 11 ημέρες, που έκανε διακοπές σε παραθαλάσσιο χωριό του Ν. Πηλίου και συγκεκριμένα στη Μηλίνα, φτάνει τα αγγίζει τα όρια του μυστηρίου και της φαντασίας, καθώς ο θάνατός της προήλθε από σφαίρα στην πλάτη, με όπλο διαμετρήματος 22mm.

 

Το ερώτημα παραμένει, για το πως μπόρεσε το Κ.Υ. Αργαλαστής να αναφέρει πως ο θάνατός της οφείλονταν σε αιφνίδια αίτια, ενώ ήταν εμφανές…
Σύμφωνα με τη διαδικασία, το πτώμα μεταφέρθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας, με αρκετές ημέρες καθυστέρησης λόγω φόρτου εργασίας, όπου και τελικά στη νεκροψία – νεκροτομή διαπιστώθηκε ότι θάνατος οφείλεται σε ανθρωποκτονία.
Δεν γνωρίζουμε αν πρέπει να το τοποθετήσουμε στην ιατρική αμέλεια, καθώς τα λάθη ήταν πολλά.

 

Δυστυχώς συμβαίνουν πολλά και όχι μόνο στις μέρες μας, με αποτέλεσμα οι ευθύνες να επιρρίπτονται δεξιά και αριστερά.

 

Ακόμα και έτσι, η δικαιοσύνη δεν σταματά να ρίχνει φως σε υποθέσεις!